Piedalies konkursā: "Mazulis paēdis un mamma laimīga"

Piedalies konkursā: "Mazulis paēdis un mamma laimīga"

28. Aug 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī tu ar prieku baudi brīžus, kad mazuli pieskata kāds cits, un tavas prombūtnes laikā viņš ēd no pudelītes? Varbūt, ka mazulim pudelītes izmēģināšana vēl ir tikai priekšā? Ja tā, tad šis konkurss ir tieši tev! Mūsu moto: "Mazulis paēdis un mamma laimīga"!

Jūsu uzdevums pavisam vienkāršs:

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu personīgās pieredzes stāstu par šo tēmu, pievieno arī bildīti no pirmajām reizēm, kad mazulis ēdis no pudelītes. Ja tādu vēl nav, droši, ķeries klāt pie mazuļa iepazīstināšanas ar pudelīti! Pastāsti, ko dari ārpus mājas, kad esi viena! Pastāsti, kā ar bērniņu iet tam, kas viņu pieskata, iedrošini arī citas mammas uz jauku atpūtu un kādu prieka brītiņu sev!
  • Izvēlies sadaļu Bēbītis un tagu Tommee-Tippee-būt-tuvāk-dabai
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Balva

 20130806121135-95987.jpg

Antikoliku pudelīte ar īpaši jūtīgu vārstu, īpašu vieglu ventilācijas metodi.

Īpaši izstrādātais pudelītes dizains mazulim atgādinās ēšanu no māmiņas krūts. Mīksts un elastīgs knupītis. Pudelītes tilpums 260ml

Pirms barošanas pārbaudiet ventilācijas trubiņas krāsu - ja tā ir zila, tad var droši barot. ja ventilācijas trubiņa ir rozā, tad piens ir siltāks par ieteicamajiem 37 grādiem.

20130806121141-34747.jpg

Košie un krāsainie Tommee Tippee māneklīši patiks ikvienai māmiņai un mazulim, kuriem svarīgs knupīša izskats. Tajā pašā laikā jāatceras, ka Closer to nature sērijā visiem māneklīšiem saglabājas labākā īpašība- māneklīša dabiskā forma nodrošina bērna aukslēju, zobu un smaganu dabisku, pareizu attīstību.

Konkurss norisinās līdz 31.augustam ieskaitot

Veiksmi un gaidām stāstus!

Māmiņu Klubs

 

 

annijalise annijalise 08. Aug 2013, 12:44

kaut manas meitas neiepazinās ar pudelīti, un māneklīti, es vienalga esmu laimīga māmiņa, jo bērns izaug tik ātri, ka ne pamanīt.