Philips AVENT elektriskais pumpītis jau otrai meitiņai!

Philips AVENT elektriskais pumpītis jau otrai meitiņai!

17. Feb 2019, 00:00 zaneee zaneee

Tā kā pašreiz portālā norisinās Philips Avent manuālā krūts pumpja testi, iedomājos,ka es arī varu padalīties ar savu pieredzi, kas nu jau ir ar diviem bērniņiem.

Kad man piedzima pirmais bērniņš, man kā jaunai māmiņai vis bija jauns un nezināms. Un krūts barošana man vispār bija kosmoss, kaut kas nesaprotams, kaut gan biju bijusi uz krūts barošanas kursiem. No sākuma nevarēju saprast, vai man vispār ir piens, it kā paspiežot krūti, nāca ārā, cik daudz tad man ir tas piens. Tad nu es pirmās divas nedēļas atslaucu pienu un devu mazajai.

Atslaucu ar roku, atslaucu ar manuālo rokas pumpi. Mana dienas kārtība bija stundu atslaucu, stundu baroju, stundu atpūšos, un veselu nedēļu no vietas tā, es biju tā pārgurusi ka nezināju, kur likties.

Un tad otrajā nedēļā manā īpašumā nonāca Philips Avent elektroniskais piena pumpis- tas bija kā saules stars no apmākušām debesīm.

Beidzot es varēju neuztraukties par to, kā es atslaukšu pienu un varēju atpūsties. Pirmkārt, ātrums, desmit minūtēs es varēju saslaukt no abām krūtīm apmēram 90 ml. Otrkārt, ērtums, otra roka vienmēr brīva, var spaidīt telefonu, dzert kafiju vai darīt, ko vien sirds vēlas var darīt. Treškārt, ātri un ērti izjaucama un saliekams un kopjams.

Var teikt, ka šis piena pumpis man savā ziņā pacēla pašapziņu, jo sapratu, ka man piens ir daudz un pietiekami un vēl pāri paliek, jo varu atslaukt un saldētavā ielikt.

Tad tagad, kad man piedzima otrs bērniņš, es ne mirkli nešaubījos, ka lietošu Philips Avent elektronisko piena pumpi. Piena pumpim ir arī ideāla komplektācija, kas nāk līdzi- ir gan pudelīte, gan krūštura ielikņi.

Elektriskajā krūts pumpītī novērtēju:

  • Lietošanas ērtumu;
  • Atslaukšanas ātrumu, salīdzinot ar atslauktā piena daudzumu vienādā laika posmā ar manuālo un elektrisko krūts pumpi;
  • Vienkāršo salikšanu un lietošanu;
  • Garantijas laiku, kas ļauj man izmantot pumpīti nu jau ar otro bērniņu.