Philips Avent aug kopā ar jūsu mazuli: uz tikšanos Māmiņu kongresā!

Philips Avent aug kopā ar jūsu mazuli: uz tikšanos Māmiņu kongresā!

13. Nov 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa vēlas savam bērnam vislabāko jau no pirmās dienas. Tāpēc ir svarīgi zināt, kur ir meklējams speciālistu padoms, kas palīdzēs rūpēties par jums un jūsu bērnu. 

Jau vairāk kā 30 gadus Philips Avent izstrādā un ražo produktus, kas atbilst jūsu mazuļa vajadzībām. To rašanos ir iedvesmojusi daba, un tie tiek pilnveidoti, izmantojot plašus pētījumus un klīniskās pārbaudes un, kas vēl svarīgāk, ieklausoties māmiņu viedoklī. Mūsu izstrādājumi atbalstīs jūsu izvēli, vai tā ir mazuļa zīdīšana vai ēdināšana ar pudelīti, vai abu apvienojums. Vēlāk, jūsu bērnam augot, preču klāsta savstarpēji aizstājamās detaļas nodrošina to, ka lietas var pielāgot, lai tās atbilstu jūsu mazuļa attīstības vajadzībām. 

Aicinām apmeklēt Philips Avent stendu un iepazīties ar mūsu plašo produktu klāstu. Mūsu stendā jūs varēsiet:

·       Uzdot jūs interesējošos jautājumus par Philips Avent produktiem.

·       Iepazīties ar mūsu jauno pretkoliku pudelīti ar inovatīvo AirFree vārstu, kas attur gaisa ieplūšanu knupī.

·       Apskatīties daudzveidīgo māneklīšu klāstu, un uzzināt, kurš māneklītis ir vismaigākais un, kurš ļauj gaisam brīvi plūst, neatstājot nospiedumus uz jūsu mazuļa maigās ādas.

·       Kura krūzīte ir vislabāk piemērota jūsu mazulim? Ar salmiņu vai snīpīti? Mūsu produktu speciālisti jums izstāstīs visu par Philips Avent krūzītēm un to īpašībām.

·       Un, protams, mūsu krūts piena sūkņi, un jau daudzu māmiņu vidū atzītās Natural sērijas pudelītes, ar kurām ir vieglāk apvienot barošanu ar krūti un ēdināšanu no pudelītes pateicoties knupītim, kas pietuvināts krūts dabiskajai formai.

Uz tikšanos Māmiņu kongresā, 24. novembrī!