Pagājis jau mēnesis divu bērnu mammas lomā!

Pagājis jau mēnesis divu bērnu mammas lomā!

26. Jan 2019, 11:37 zaneee zaneee

Viens mēnesis ir pagājis, itka maz, bet tai pašā laikā mazā cilvēciņa dzīvē tas ir tik daudz. Bijām pie daktera uz mēneša vizīti, esam kārtīgi augušas. Mēneša laika esam pieņēmušās par 1,300 kg un paaugušās par 0,5 cm. Atkal sāku pamanīt ka runāju daudzskaitlī ar pirmo bērniņu man tieši tā pat bija- esam pieņēmušās kaut gan pareizi būtu teikt viņa ir pieņēmusies. Bet sajūtas pirmā gada laikā ir tādas ka augam kopā, tāpēc laikam sāku tā runat. Šī mēneša laikā ir tik daudz kas bijis, ka man liekas ka tas ir bijis tik sen un savu dzīvi bez viņas vairs iedomāties nav iespējams. Šī mēneša laikā ir sarasts kopā, ir spēts pielāgoties un pārvarēt visus šķēršļus, ka liekas ka neiespējams vairs nav ne kas.

Rīt atkal mums svētki, mazai princesei vārda diena. Kad dzima pirmā mūsu meita mēs jau pašā sākumā zinājām kā viņu sauks, un šaubu vispār par to nebija. Jo neviens cita vārds deviņu mēnešu laikā neiepatikās. Galvenais nosacījums bija, lai varda diena ir ziemā, jo viņai dzimšanas diena ir vasarā un lai smuki skan ar uzvārdu. Tad šoreiz ar otru meitu bija krietni sarežģītāk, jo mums nebija neviens vards padomā kas mums abiem patiktu. Tad šoreiz visus astoņus mēnešus mēs domājām un nevarējām izdomāt, līdz beidzot pēdējā devītajā mēnesī sākām skatities  paplašināto kalendāru. Un sapratām ka tur ir mūsu vards- Grēta. Tad mēs arī atkāpāmies no mūsu nosacījuma, ka vārda dienai jābūt vasarā, jo dzimšanas diena ir ziemā. Tad nu Grētai ir vārda diena gandrīz mēnesi pēc dzimšanas dienas. Bet otrs nosacījums ir palicis ar uzvārdu skan izcili. Rīt atkal nāks ciemiņi- vis janvāris vienos svētkos, jo man arī janvārī ir dzimšanas diena.

Vēl gribēju padalīties ar Jums par manas vecākās meitas aktuālāko rotaļlietu- Huggies autiņbiksīšu pakas, viņa tās var krāmēt kaudzēs, uzsēsties virsū un braukt kā ar skrejriteni, skraidīt apkart ar viņām nēsājot tās tāda sajūta priekš kam vispār rotaļlietas vajag, iedodu pāris autiņbiksīšu pakas un uz 40 minūtēm miers garantēts.

mamma88 mamma88 26. Jan 2019, 17:44

Caukstosa mitro sakvesu paka ari berniem ir top rotallieta.