Uzdāvini bērnam dziedošo Miega Lāci!

Uzdāvini bērnam dziedošo Miega Lāci!

28. Dec 2012, 12:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepazīsties ar Latvijā ražoto dziedošo lācīti!

SIA „Singing toys” ražo dziedošās rotaļlietas. Šobrīd ir izstrādāta latviski, krieviski, lietuviski un igauniski dziedošā šūpuļdziesmu rotaļlieta – „Miega Lācis”.  Tas paredzēts kā palīgs vecākiem bērniņu iemidzināšanā vai kā mīļlietiņa. Dziesmu demo versijas varat noklausīties jau tagad mājas lapā www.singingtoys.lv.

Kas ir Miega Lācis?

  • Ideāla dāvana mazuļa nākšanai pasaulē
  • Piemērota dāvana mazuļa dzimšanas dienā
  • Jauka dāvana ejot raudzībās, kristībās
  • Skaista dāvana mazuļa vārda dienā
  • Mīļa dāvana mazulim Ziemassvētkos
  • Emocionāla dāvana bērniņam, kurš atrodas ārzemēs
  • Jauks suvenīrs

Kā radās Miega Lācis?

Māmiņas dziedātās šūpuļdziesmas paliek atmiņā uz visu mūžu. Tomēr mūsdienās tikai retais atzīst, ka mazuli iemidzina ar paša dziedātu dziesmiņu. Iemesli – visdažādākie, taču tie ventspilnieci Benitu Vāveru pamudināja izveidot īpašu rotaļlietu – šūpuļdziesmas dziedošu lācīti. Pērnā gada nogalē reģistrēts SIA Singing toys, un, ja viss veiksies kā plānots, savus saimniekus jau šogad sameklēs aptuveni 500 lācīšu.

Ikdienā Benita savieno divas specialitātes – viņa ir personāla vadītāja SIA Ventspils elektronikas fabrika, kā arī klavierspēles un dziedāšanas pedagoģe Piltenes mūzikas skolā. „Esmu studējusi Ventspils mūzikas koledžā, pēc tam Rīgā ieguvu bakalaura grādu mūzikas pedagoģijā un maģistra grādu uzņēmējdarbībā un vadībā,” paskaidro Benita.

Strādājot mūzikas skolā ar 6 – 7 gadus veciem bērniem, Benita atklāja, ka mazie slikti zina latviešu tautasdziesmas. Pavaicājusi draugiem, vai viņi dzied bērniem šūpuļdziesmas, Benita saņēma noraidošas atbildes. Vieniem neesot tam laika, citam nav balss, vēl kāds ierodas mājās, kad mazulis jau aizmidzis. „Tā pirms pāris gadiem radās ideja par dziedošu rotaļlietu. Turklāt man bija lieliski apstākļi tās radīšanai – pamatdarbā man līdzās ir zinoši elektronikas inženieri, kas palīdzēja izveidot pirmo lācīša prototipu. Savukārt savu muzikālo izglītību un vokālās dotības izmantoju dziesmiņu iedziedāšanai,” Benita stāsta par idejas tapšanu.

Pirmais prototips tapa ilgāk nekā gadu. Dziesmiņas kvalitātei bija jābūt ideālai, tāpēc darbs pie atskaņošanas iekārtas nebija viegls. Tika izmantoti vairāki ierīces moduļi. Pirmais tika gatavots, iepērkot atsevišķas detaļas un tās lodējot pašu spēkiem. Otrais modulis jau gatavs iepirkts Ķīnā, trešais pasūtīts no Krievijas. Tad visi salīdzināti un izvēlēts labākais. „Kvalitātes ziņā gan Ķīnas, gan Krievijas modeļi bija atbilstoši mūsu prasībām. Priekšroku tomēr devu Ķīnas modulim, jo to piedāvāja komplektā ar kastīti, kas bija ļoti būtiski,” paskaidro Benita.

Izmanto iespēju un iegādājies arī savam mazulim mīļmantiņu par Ziemassvētku cenu 23.00 LVL.

 

 20121220215728-64954.jpg

 Uzzini vairāk mājas lapā www.singingtoys.lv.