Mazuļa piebarošana - ar ko sākt un kādu blenderi izvēlēties?

31. May 2013, 10:52 danjux danjux

Sveikas, māmiņas!

Nākamnedēļ plānoju savam dēliņam dot pirmo piebarojumu. Tā kā plānoju pati gatavot dažādus biezenīšus, tad nu aktuāls kļuvis jautājums par blenderi. Kādu blenderi jūs izmantojat / izmantojāt biezenīšu gatavošanai? Kādas ir jūsu atsauksmes, ieteikumi utt.?

Es internetā atradu šādu Philips Avent mini blenderīti, kur komplektā ietilpst arī feini mazi trauciņi uzglabāšanai: http://www.sancis.lv/avent/mini-blenderis- Vai kāda no jums ir šādu izmantojusi?!

Un, protams, jautājums arī par jūsu pieredzi attiecībā uz pirmo piebarojumu - ar ko jūs savu bērniņu pirmo reizi piebarojāt? 

Saulite21 Saulite21 31. May 2013, 12:37 elinaa2013

Mēs blenderējām dēls neiebilst, bet taka tagad viņš man paaudzies un zobiņi ir, tad mēs ar dakšiņu saspiežam 😀

Saulite21 Saulite21 31. May 2013, 11:16

Mēs ar sākām ar ķirbīti, tad brokoļus, tad burkānus ar kartupeļiem, devām vēl cukuru ar burkānu no kura izspiedām burkānu sulu, pēc tam jau ābolus un bumbierus un tā pakāpeniski, bet tad vienu brīdi viņš man to visu pārstāja to visu ēst izskaidrojums kāpēc nezinām, bet ēda krūti manu! Mums rokas blenderis Filips!Pirmās vienmēr viņš man saviebās taka nezinu ko būtu viņam mutē ielikusi 😃. Bija arī ka vēma man pēc jaunā ko iedevu, bet tad viņš bija lielāks savi 9mēn!