Mazuļa masāžas meistarklase Māmiņu Klubā 3.martā: rezervē vietiņu!

Mazuļa masāžas meistarklase Māmiņu Klubā 3.martā: rezervē vietiņu!

02. Mar 2015, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlies iemācīties mazuļa masāžas paņēmienus un aprūpes idejas? Tiekamies meistarklasē Mācāmies bērnam veikt masāžu!

Māmiņu kluba Vecāku skolā pulcēsimies ar bēbīšiem, lai kopā ar sertificētu masieri ar medicīnisko izglītību - Natāliju Kirjuhinu apgūtu maigas mazuļu masāžas paņēmienus, ko bez raizēm izmantot mājās, ikdienā darbojoties ar bērniņu!

Mazuļu masāža ir viena no lietām, kas pakļauta dažādām modes tendencēm. Ik pa laikam tā aktualizējas, ārsti to izraksta teju vai katram bēbim, bet tad atkal mode pieklust un fizioterapeiti sāk runāt, ka tāda tradicionāla masāža veselam bērnam nemaz nav nepieciešama.

Tu jau droši vien zini, ka bērna āda ir ļoti maiga un plāna, arī muskulīši nav nobrieduši un bērna ķermenis vispār ir viena interesanta un smalka padarīšana, tāpēc jāzina, kā mammas pieskārieni, ko ikdienā viņa dāļā bērniņam, var palīdzēt viņa attīstībai?

20131030100826-91138.jpg

Nākot pie Natālijas uz nodarbību, uzzināsi:

  • kāpēc masāža vajadzīga, un kāds ir tās labums;
  • kā pareizi masāža jāveic;
  • kā nevajadzētu veikt masāžu, lai nenodarītu bērniņam pāri.


Ja ņemsi mazuli līdzi uz nodarbību, abi kopā visu varēsiet apgūt arī praksē!

Nākot uz nodarbību ar mazuli, varēsi zināšanas nostiprināt vairāk fiziskā līmenī, bet te jāatceras, ka ir svarīgi prast pakārtot visu bērna noskaņojumam, kuru dažkārt ir grūti prognozēt. Protams, vari nākt arī bez mazuļa un vēlāk praktizēties mājās. 

Bet, ja esi topošā māmiņa, arī tu esi aicināta uz masieres nodarbību, lai jau savlaicīgi uzzinātu, ko var un, ko nevar darīt bērnu masāžas procesā. 

Visi nodarbības dalībnieki saņems atbildes arī uz individuālajiem jautājumiem. 

Māmiņu Klubs plāno šādas nodarbības vadīt reizi mēnesī. Un, kā atzīst Natālija Kirjuhina, nodarbības apmeklēt var regulāri, jo bērniņš aug, viņam parādās jaunas iemaņas un vecākiem - jauni jautājumi, uz kuriem atbildes var atrast tieši nodarbībā. Nāciet!

Nodarbības ilgums: 1,5h

 PIESAKIES MASĀŽAS MEISTARKLASEI ŠEIT!