Mazāk netīrības, dzerot patstāvīgi

Mazāk netīrības, dzerot patstāvīgi

06. Jun 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veiciniet bērna patstāvīgu dzeršanu gan mājās, gan esot ārā, no jaunās Philips Avent My Grippy krūzītes ar snīpi! 

Mēs, Philips Avent, saprotam, ka patstāvīgas dzeršanas iemaņas ir izšķirošs solis katra bērna attīstībā. Mūsu plašais maziem bērniem paredzētais dzeršanas iemaņu apgūšanas produktu klāsts atbalsta veselīgu mutes dobuma attīstību katrā vecuma posmā, nodrošinot vienmērīgu pāreju no krūts vai pudelītes līdz atvērtām krūzītēm.

Philips Avent krūzītes mainās līdzi jūsu bērna dabiskajai attīstībai

Philips Avent plašā krūzīšu klāsta uzdevums ir atbalstīt katru jūsu mazuļa soli ceļā uz patstāvīgas dzeršanas iemaņām un galvenajiem attīstības posmiem: pozai, zobiem, satveršanai un dzeršanai.

Philips Avent mazuļu dzeršanas iemaņām paredzēto produktu līnijā ietilpst četri dažādi produkti, kas piedāvā dažādu krāsu un veidu risinājumus katrā mazuļa augšanas posmā, kas attīsta patstāvīgas dzeršanas iemaņas:

  • Lai atvieglotu mazuļa pāriešanu pie dzeramās krūzītes, mācību krūzītes ir viegli satvert, tām ir noņemami rokturi, un tās visas ir savietojamas ar Philips Avent Classic+ un Natural pudelītēm. Piemērotas bērniem no 4 mēnešu vecuma.
  • Lai dzeršanas iemaņu apgūšana neradītu netīrību, ir pieejamas dažāda lieluma un formas Philips Avent krūzītes ar snīpi, kas paredzētas bērniem no 6 mēnešu vecuma.
  • Veselīgai mutes dobuma attīstībai piemērotas ir zobārstu ieteiktās un izstrādātās Philips Avent krūzītes ar salmiņu, kas nodrošina mazuļa mutes[i] dobuma stiprināšanu, vingrinot mutes muskuļus[ii]. Pieejama plaša izmēru un formu dažādība bērniem no 9 mēnešu vecuma.
  • Pārejai no zīdaiņa uz augošu bērnu, kurš vēlas dzert pie galda gluži kā pieaugušais, Philips Avent piedāvā krūzīti bez salmiņa, no kuras bērns var dzert visapkārt tās malai, tādējādi atdarinot krūzi, no kādas dzer pieaugušie. Zobārsti iesaka krūzīti bez salmiņa veselīgai mutes attīstībai. Ir pieejamas krūzītes bērniem vecumā no 9 mēnešiem un 12 mēnešiem.

Jaunā Philips Avent My Grippy krūzīte ar snīpi ir izveidota ne tikai, lai palīdzētu bērnam viegli apgūt patstāvīgas dzeršanas iemaņas, bet nodrošina maksimālas ērtības arī vecākiem, jo māmiņas apstiprina, ka tā ir droša pret šķidruma izšļakstīšanos[iii]. My Grippy krūzīti ar snīpi raksturo šādas īpašības:

  • Māmiņas apstiprina, ka pretnoplūdes vārsts[iv] nodrošina mazāku netīrību dzeršanas laikā.
  • Pielāgota forma un neslīdoša virsma ērtai satveršanai bez rokturiem.
  • Mīksts vai ciets pret kodieniem izturīgs snīpis ir saudzīgs smaganām vai augošiem zobiem.
  • Mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā piemērotas daļas nodrošina ērtu tīrīšanu.
  • Krūzīšu materiāls nesatur BPA.

20180522130410-18036.jpg

Jaunā Philips Avent My Grippy krūzīte ar snīpi ir pieejama dažādās krāsās. Krūzītes ar silikona snīpjiem ir saudzīgas smaganām 9 mēnešus veciem un vecākiem bērniem. Cietākais snīpis ir īpaši izturīgs pret augošu zobu kodieniem 12 mēnešus veciem un vecākiem bērniem. 



[i]Šo Philips Avent krūzīti ar salmiņu iesaka 89% aptaujāto bērnu zobārstu (neatkarīgs tiešsaistē veikts pētījums, ASV, 2016. gada aprīlis)

[ii]Šo apgalvojumu atbalsta 89% aptaujāto bērnu zobārstu (neatkarīgs tiešsaistē veikts pētījums, ASV, 2016. gada aprīlis)

[iii]82% māmiņu piekrīt, ka šī krūzīte ir droša pret izšļakstīšanos (neatkarīgi mājas apstākļos veikti testi, AK, 2013. gada septembris)

[iv]82% māmiņu piekrīt, ka šī krūzīte ir droša pret izšļakstīšanos (neatkarīgi mājas apstākļos veikti testi, AK, 2013. gada septembris)