Māmiņu Kongress 23.novembrī jau TREŠO reizi pulcēs jaunos vecākus un Latvijas labākos speciālistus

Māmiņu Kongress 23.novembrī jau TREŠO reizi pulcēs jaunos vecākus un Latvijas labākos speciālistus

05. Oct 2019, 09:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lielais Māmiņu kongress jau kļuvis par ikgadēju pasākumu, kas ik rudeni vienuviet pulcē simtiem ģimeņu – gan vecākus ar bērniem, gan arī tos, kuri vēl tikai gaida pasaulē ierodamies savu brīnumiņu, un pasākumā klātienē tiekoties ar vadošajiem mātes un bērna veselības ekspertiem.

Šī ir diena, kas piepildīta ar krāsainiem piedzīvojumiem, pozitīvu enerģiju, jaunu un noderīgu informāciju, kā arī dāvanām un balvām. 

https://www.bezrindas.lv/lv/lielais-maminu-kongress-24-novembri/7075/41107

BIĻETI PĒRC ŠEIT->>

Lielais notikums jau gaidāms pavisam drīz – 23.novembrī. Tikšanās vieta nemainīga – Semarah Hotel Lielupe, Jūrmalā. Tiekamies arī šogad, pēc kārtas jau 3.kongresā!

Kongresā varēsi satikt Latvijas vadošos speciālistus – dūlas, vecmātes, ginekologus, pediatrus un citus -, kuri savās lekcijās dalīsies ar vērtīgu informāciju par māmiņu, bērnu un ģimenes veselību. Būs arī produktu degustācijas un plaša izklaides programma, kur sev ko saistošu atradīs gan lieli, gan mazi.

Māmiņu Kongresa mērķis ir pulcēt vienuviet vecākus un speciālistus, lai akcentētu pamata lietas, kuras jāzina ikvienai jaunajai ģimenei, kas gaida vai auklē mazuli. Informācijas pārbagātajā laikmetā īpaši svarīgi ir grūtnieces un bērna veselību uzticēt kvalificētiem speciālistiem un ārstiem, laikus meklēt palīdzību, ja ir neskaidri jautājumi, apzināties arī visas iespējas, ko sniedz un apmaksā valsts.

Kamēr vecāki klausīsies lekcijas, bērniem Kongresa laikā bija sagatavota plaša izklaides programma - radošās darbnīcas, iespēja izmēģināt dažādas attīstošas rotaļlietas un piedalīties dažādās aktivitātēs. Šī diena būs kā ģimenes atpūtas diena gan lieliem, gan maziem!

Tiekamies 23. novembrī jau no plkst. 12.00 līdz plkst.18.00!

Seko līdzi Māmiņu Klubam Facebook un Instagram, lai nepalaistu garām kongresa aktualitātes - programmu, informāciju par lekcijām, speciālistiem un balvām, kuras varēsi iegūt, apmeklējot Māmiņu Kongresu!

BIĻETI PĒRC ŠEIT->>

https://www.bezrindas.lv/lv/lielais-maminu-kongress-24-novembri/7075/41107

Ieskaties, kā mums gāja 2018.gada Māmiņu Kongresā!