Māmiņu Kluba JAUNĀ sezona sākas jau 6.septembrī!

05. Sep 2020, 00:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara atkal ir paskrējusi, kas nozīmē, ka pie durvīm klauvē rudens sezona! Un rudens sezona Māmiņu Klubā būs! Ar jaunu sparu, lielāku jaudu un jaunām rubrikām! 

Katra svētdiena ir kā rituāls, kad ģimene kopā ceļas, kopīgi brokasto, mielojoties ar gardām pankūkām vai gaisīgu omleti un izglītojas, izklaidējas reizē, skatoties Māmiņu Kluba raidījumu.

Dzīvesstila raidījums Māmiņu Klubs TV ekrānos ir rekordilgu laiku un jau 17 sezonas esam kopā ar TV skatītājiem. Vesela paaudze drīz būs izaugusi kopā ar jums, mīļie skatītāji!

Lielās intervijas

Mēs zinām, ka iedvesmoties var no ikviena, tomēr sabiedrībā zināmo cilvēku vārdam piemīt kas īpašs, tāpēc arī jaunajā sezonā turpināsim sarunas ar sabiedrībā zināmām un nozīmīgām ģimenēm. Droši komentāros iesaki, ar kādām personām vēlētos sarunas redzēt Tu!

6.septembrī Lielās intervijas viešņa būs Latvijas sieviešu basketbola izlases ģenerālmenedžere, bijusī basketboliste Gunta Baško, kura pērnā gada izskaņā pirmo reizi kļuvusi par māmiņu. Kādas ir sajūtas, esot mammai? Kā menedžēt ikdienu un darba pienākumus? Ko Guntai nozīmē ģimenes dzīve un kādi ir lielākie izaicinājumi?

Superbēbja rubrika

Arī jaunajā sezonā turpināsim sekot līdzi Superbēbītes Odetas gaitām un ģimenītes ikdienai. 6.septembra raidījumā dosimies skaidrot vairāk par mazuļu attīstību 6 mēnešu vecumā, apmeklējot fizioterapeitu. Kas jāmāk 6 mēnešus vecam mazulim? Vai laiks sākt piebarojumu? Kā veicināt vai tieši otrādi- kavēt mazulīša attīstību?

JAUNUMS! Māmiņu Kluba mammas testē rubrika

Veikalu plauktos ir tik plaša dažādu produktu un pakalpojumu dažādība, ka grūti saprast, kas piemērots tieši Tev, tieši tāpēc šajā rudenī sākam rubriku Māmiņu Kluba mammas testē, kurā, starp citu, arī Tu varēsi piedalīties! Raksti komentāros ieteikumus, kurus produktus gribētu testēt vai gribētu, lai pastāstām vairāk! Pirmajā raidījumā dosimies testēt smieklu jogu, lai ikdienā ienestu vairāk smaidu, prieka un jautrības!

RIMI Bērniem rubrika 

Rimi Bērniem rubrikā turpināsim gatavot veselīgas maltītes, aktualizēsim ģimenēm svarīgas tēmas un kopā ar RIMI Ekspertiem izzināsim pasauli! 6.septembrī, svinot pirmo skolas nedēļu Klāvs un Lība atklās, ar kādām sajūtām gaida skolas sākšanos un kopā ar ekspertu uzzināsim, kā pareizi bērnu ievirzīt jaunam sākumam un kā savlaicīgi atpazīt, ka bērns nejūtas psiholoģiski komfortabli. 

Veselība

Veselība ir daļa no mūsu ikdienas, kā par ādas veselību parūpēties gaidību laikā, uzzināsi pirmajā Māmiņu Kluba raidījumā, kurā pētīsim iespējas, kā izvairīties no striju rašanās! 

 

Šī sezona būs koša, spraiga, aizraujoša, piepildīta ar izglītojošiem stāstiem! Seko līdzi maminuklubs.lv, facebook.com, instagram.com!

Uz tikšanos 6.septembra rītā STV kanālā plkst.9:20!