Lūgums palīdzēt ģimenītei ārstēšanā!

Lūgums palīdzēt ģimenītei ārstēšanā!

18. May 2015, 11:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveicināti!

Mani sauc Valters un man ir 7 gadi. Manu mazo māsu sauc Katrīna un pavisam nesen viņai apritēja 7 mēneši.

Pagājušā gada Novembra sākumā mūsu mammītei Kristīnei atklāja taisnās zarnas vēzi IV stadijā ar metastāzēm aknās un vēdera dobumā. Māsai tad bija vien 1.5 mēneši. Tas bija grūts laiks mums visiem. Mammai nācās atteikties no māsas barošanas, ilgstoši gulēt slimnīcā un veikt dažnedažādus izmeklējumus.

Uz šo brīdi mammīte ir izgājusi septiņus dārgus ķīmijterapijas kursus, kas diemžēl nav devuši nekādus redzamus uzlabojumus un rezultātus. Tā kā mammīte līdz šim ir daudz skrējusi, visa gada garumā peldējusies, daudz braukusi ar riteni – viņa turas labi. Organisms ir spēcīgs, taču cik ilgi tā būs – nezin neviens.

Latvijas ārsti ar mūsu valstī pieejamo medicīnu nekādas īpašas cerības nedod. Taču mūsu ģimene nenolaiž rokas un meklē iespējas ārpus mūsu valsts robežām, kur cilvēkiem ar šādām un līdzīgām diagnozēm spēj ievērojami paildzināt dzīves garumu.

Šobrīd esam sazinājušies ar klīniku Meksikā, kas ir izstrādājusi ārstēšanās programmu mūsu mammītei, kas sastāv no trīs nedēļu ilga intensīva ārstēšanās kompleksa tur uz vietas. Tad paredzēts nedēļu ārstēties mājās, ar viņu izsniegtajiem medikamentiem. Un tad atkal nedēļa būs jāpavada klīnikā, ārstu uzraudzībā.

Šobrīd lielākā problēma ir nepieciešamie naudas līdzekļi. Ar ģimenes, radu un draugu atbalstu šoreiz vien nepietiek, jo ārstēšanās izmaksas pagaidām sastāda vidēji 50 000 EUR

Tāpēc mēs ar māsu lūdzam Jūsu finansiālu atbalstu – kaut pa bišķītim, kaut pa niekam. Lūdzam cerību, ka varam uzaugt kopā ar mūsu mammīti!

Jau iepriekš no visas sirsniņas pateicamies Jums par jebkādu atbalstu!

Konta numurs pārskaitījumam:

 

KRISTĪNE VECKAKTIŅA

260874-11078

AS SWEDBANK

LV70HABA000151A205982