LAIMĒ 35 EUR vērtībā dāvanu karti no Forgaminnt KIDS!

LAIMĒ 35 EUR vērtībā dāvanu karti no Forgaminnt KIDS!

30. Apr 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Apģērbam ir ļoti liela nozīme, lai mazais cilvēkbērns justos ērti un komfortabli, un lai nekas netraucētu viņam iepazīt plašo pasauli.

Mīksts, elpojošs, ar nemanāmām vīlēm, no bērniņam nekaitīgiem materiāliem un viegli kopjams... šie ir vien daži no priekšnosacījumiem, pēc kuriem apģērbu saviem mazuļiem izvēlas māmiņas. Kā ir ar tevi?

Kam tu pievērs uzmanību, pērkot drēbītes savam mazulim?

Savu pieredzi raksti tepat komentāros vai arī pastāsti Facebook!

Visi gan Māmiņu Kluba portālā, gan arī Facebook pievienotie komentāri piedalās izlozē par vērtīgu 

BALVU

Dāvanu karti 35 EUR vērtībā no

“Forgaminnt”

“Forgaminnt” ir radījis īpašu apģērbu kolekciju “Amber Line” pašiem mazākajiem valkātājiem. Tā ir šūta no auduma ar inovatīvo dzintara pavedienu, kas apvienojumā ar augstas kvalitātes kokvilnu veido īpaši mīkstu un elpojošu audumu. Tas labvēlīgi ietekmē mazuļa veselību, uzlabo asinsriti, neizraisa alerģiju, nomierina un pat aizsargā gan pret magnētisko lauku, gan ultravioleto staru iedarbību. Papildus ir izveidota īpaša dizaina mīksto rotaļlietu kolekcija “Chewable” un “Lovable”, kam iedvesma gūta tepat, vecmāmiņas dārzā, kur vitamīniem pilns un pašpārliecināts burkāns draudzējas ar karalisku, saulainu zemeni. Šie smukie draudziņi radīs prieku ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem.

Ar entuziasmu izpētot un papildinot zināšanas par tekstilmateriālu, izprotot šīs nozares, kurā lietas var radīt, apmēru, lai nodrošinātu vērtību, izmantojot inovatīvus risinājumus no tekstilizstrādājumiem, ceļš, kas ved uz dzintara diegu. Sadarbībā ar zinātniekiem tika izveidots produkts, kas nodrošinās vislabāko zīdainim no pirmajām dienām. Papildinot to ar komfortu, kvalitāti, estētisko dizainu un ekoloģiskiem, augstas kvalitātes materiāliem, kas ir draudzīgi ne tikai bērnam, bet arī dabai.

forgaminnt.com 
facebook.com/forgaminnt  
instagram.com/forgaminnt_kids

 

Uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 7.maijā.

Iveria Iveria 01. May 2020, 06:34

Cenšos pirkt drēbītes no dabiskās kokvilnas ne tikai bērnam, bet arī sev, jo šis audums ir ļoti mīksts, elpojošs un kvalitatīvs.