Kurām horoskopa zīmēm 2022. gadā varētu piedzimt bērniņš?

Kurām horoskopa zīmēm 2022. gadā varētu piedzimt bērniņš?

15. Nov 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto – Pixabay.com

Pazīstamais astrologs Vlads Ross atklājis, kādas zodiaka zīmes varētu kļūt vecāki jau nākamajā gadā.

Pēc astrologa vārdiem, jau 2022. gadā ģimenes papildinājums var būt Skorpiona zodiaka zīmes pārstāvjiem. Viņiem veicas ne tikai mīlestībā, bet arī kā vecākiem. Viņiem var piedzimt ģeniāli bērni. Skorpioniem šajā ziņā ir ļoti laba situācija!

Tāpat Ross pievērsa uzmanību vēl divām zodiaka zīmēm – Zivīm un Lauvām.

"Lauvas šai ziņā 2022. gadā liktenis var dāsni apdāvināt. Turklāt viņiem ir labas iespējas veidot ģimeni,” Ross izteicās vietnē “Unian”.

Astrologi nosaukuši arī trīs zodiaka zīmes starp vīriešiem, kuri kļūs par labākajiem tēviem saviem bērniem. Viņi prot atbalstīt un dažādi veicina mazuļu attīstību.

Astrologi arī nosaukuši trīs zodiaka zīmes starp vīriešiem, kuri kļūst par labākajiem tēviem saviem bērniem. Viņi prot atbalstīt un dažādi veicina viņu attīstību.

Auns

Ar Aunu bērni būs kā aiz akmens sienas. Viņi jau kopš bērnības būs pieraduši pie sporta, veselīga dzīvesveida un labiem ieradumiem. Parasti Aunu bērni izaug par pašpārliecinātiem cilvēkiem, kuri atrod līdzsvaru starp darbu un personīgo dzīvi. Turklāt šie tēvi pirmām kārtām ir draugi saviem bērniem, tāpēc viņi vienmēr nāk pie viņiem pēc padoma un atbalsta.

Vērsis

Vērši no bērnības piešķir bērnam mīlestību pret darbu un māca, kā pareizi pelnīt naudu. Šie tēvi dažādi atbalsta bērnu centienus un palīdz viņiem gūt panākumus karjerā. Vērši, var teikt, audzina savus mantiniekus.

Vēzis

Vēži spēj ieskaut savu bērnu ar neticamu mīlestību, rūpēm un atbalstu. Visbiežāk viņi izpilda mātes funkciju, tāpēc bērns var neuztraukties par to, ko viņš ēd vakariņās vai kad viņam jāiet uz skolu.

LASI ARĪ ŠO INTERESANTO BĒRNU HOROSKOPU!