Krūts piens- labākais jūsu mazulim!

Krūts piens- labākais jūsu mazulim!

13. Apr 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mātes piens ir vislabākais ēdiens mazulim. Tas satur visas vielas, kas nepieciešamas pirmajos dzīves mēnešos. Tas vienmēr ir gatavs, tam vienmēr ir piemērota temperatūra, un tas ir viegli sagremojams. Krūtsbaroša ir emocionāls mirklis, kad jūs iepazīstat viens otru. Gadījumos, kad zīdīšana nav iespējama, bet, lai nezaudētu visas priekšrocības, ko tā dod, varat izmantot piena pumpi.

NaturalFeeling ir plašs izstrādājumu klāsts, kas palīdz iespējami ilgāk turpināt barošanu ar krūti. Šie produkti, kas izstrādāti sadarbībā ar Mazuļu pētniecības centru, nodrošina komfortu un praktiskus elementus, nedaudz atvieglojot šo darbību, kas ikvienai mātei ir ļoti svarīga.

CHICCO Manuāli lietojamais piena pumpis palīdz paildzināt barošanu ar krūti, nodrošinot komfortu un saudzīgu piena atsūkšanu. Tas nodrošina efektīvu, nepārtrauktu piena plūsmu. Pumpja silikona piltuve ar īpašo tekstūru pielāgojas krūts formai, saudzīgi aptverot to. Ergonomiskais rokturis nenogurdina roku lietošanas laikā, panākot maksimālu komfortu.

Pēcdzemdību laiks jaunajām māmiņām ir ļoti svarīgs un trausls. Reizēm neērtības un nepatīkamas izjūtas zīdīšanas laikā var apēnot šo spraigo un neatkārtojamo notikumu. Lai novērstu šīs neērtības vai veicinātu to pazušanu, krūtis ir jākopj saudzīgi un jāievēro higiēnas noteikumi

ANTIBAKTERIĀLIE KRŪŠTURU IELIKTŅI Mīkstie, uzsūcošie un elpojošie ieliktņi nodrošina ādas sausumu. Inovatīvais antibakteriālais audums aizkavē baktēriju vairošanos kausiņos un nodrošina pareizu krūšu higiēnu, palīdzot novērst iekaisumus un ādas sasprēgāšanu.

MITRĀS SALVETES Zīdīšanas laikam paredzētās mitrās salvetes ir bagātinātas ar kviešu un piena proteīniem, kas palīdz saglabāt ādas dabisko hidrolipīdu līdzsvaru. Tās ir nekaitīgas mazulim, tām nav aromāta un garšas. Salvetes var izmantot pirms un pēc zīdīšanas. Tajās nav virsmaktīvo līdzekļu, smaržvielu, spirta un krāsvielu.

Ikviena māte zina, ka kruts barošana ir vislabākais viņas mazulim. Viņa arī saprot, ka barošana dāvā saskarsmi un mīļus apskāvienus arī tad, ja viņa nevar barot ar krūti un izmanto pudelīti. Lai šis process būtu iespējami dabisks, ļoti svarīgi izvēlēties īsto barošanas pudelīti un it īpaši tās knupīti. Šim knupītim jābūt ļoti mīkstam un elastīgam, lai pielāgotos mazuļa mutes un mēles kustībām tāpat kā zīdīšanas laikā.

Chicco laiž klajā barošanas pudelīšu sēriju NaturalFeeling ar novatoriskiem knupīšiem, kas nodrošina pareizu un intuitīvu zīšanu gluži kā barojot ar krūti, kas izstrādāti, lai pielāgotos mazuļa attīstībai. Klāsts, kurā iekļauts īpašs, koliku risku mazinošs knupītis mierpilnai barošanai. Trīs pudelītes, kas izstrādātas atbilstoši jūsu mazuļa augšanai. Mazuļu iemīļotas. Deviņas desmitdaļas mazuļu to pieņēma nekavējoties.

Ņemiet vērā, ka vienmēr varat atsākt barošanu tikai ar krūti pat tad, ja kādu laiku nācās izmantot jaukto barošanu vai tikai pudelīti. Lūdziet palīdzību pediatram vai vecmātei.

20170410160014-29797.jpg