Kreatīvi, praktiski, mūsdienīgi: Veidojam dāvanu sarakstu!

Kreatīvi, praktiski, mūsdienīgi: Veidojam dāvanu sarakstu!

02. Aug 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienās veikali ir pilni ar daudz un dažādām lietām, tāpēc, kad pienāk brīdis izvēlēties dāvanu, mēs atkal un atkal atduramies pret grūtībām izvēlēties un atrast pašu piemērotāko. Gribas dāvināt ko praktisku, bet negribas kļūdīties.

20140728112355-51572.jpg

Pateicoties tehnoloģiju attīstībai, ir iespējams izvairīties no kļūdām un arī izvēlēties var samērā viegli.

Ko tev dāvināt? Ko uzdāvināt tavam bērniņam dzimšanas dienā? Katrs no mums pirms dzimšanas dienas šādu jautājumu dzird. Un atbildi mēs vai nu nezinam, jo nevaram pašas izdomāt, ko tieši vēlamies, vai arī kautrējamies dāvanu "pasūtīt". Bet kautrēties nevajag. Efektīvāk būtu tieši pateikt, kas nepieciešams.

Tāpēc Huggies® Classic iesaka - 

MŪSDIENĪGI apsēsties, padomāt un izveidot to lietu sarakstiņu, ko gribētos saņemt savā vai sava bērna dzimšanas dienā.. Un pēc tam šo sarakstu var izsūtīt saviem viesiem. Domājat, ka viņi teiks, ka tās ir tīrās šausmas? :) Viņi atviegloti varēs nopūsties, jo dzīve kļūs vienkāršāka, vajadzēs vien izvēlēties kaut ko no saraksta un paziņot par to tev. Lieta darīta!

Kā rāda prakse, ērtāk būtu izveidot tādu sarakstu un izvietot slēgtā grupā sociālajā tīklā Facebook.

20140716162833-18606.jpg

Izveido grupu, uzaicini tajā visus, kas svētkos piedalīsies.

 

Tad ar parasta WORD dokumenta palīdzību savā datorā izveido dāvanu sarakstu, vari pievienot arī bildes un veikalu nosaukumus, kuros lietas var iegādāties, un ielādē to savas grupas sarunu tēmā.

Noteikti lūdz, lai viesi apskata sarakstu un izvēlas, ko tieši tev dāvinās. Pats ērtākais, ka viesi var tieši komentāros uzrakstīt, ko ir izvēlējušies.

Kāda izvēlētās dāvanas var izņemt no saraksta ārā un dokumentu atjaunināt grupā. Tas ir pavisam vienkārši.

Parasti aktīvākās darbības ir dienu-divas pirms dzimšanas dienas, kad visi metas pēc dāvanām. Šajās dienās saraksts noteikti būs jāatjauno vairākas reizes, lai dāvanas neatkārtotos.

 

Tas, ko ievietosi savā dāvanu sarakstā, ir atkarīgs no pašas vēlmēm un vajadzībām. Par dāvanām esam runājuši arī portālā, tāpēc iesakām ielūkoties arī iepriekšējos rakstos un komentāros.

 

DISKUSIJA: Ko dāvināt piecgadniekam?

Ko dāvināt divgadniekam? Lūk, variants! LeapFrog LeapPad

Ko dāvināt divgadniekam: dalies savās idejās!

Raudzības! Ko dāvināt!?

Draudzenei jubileja: ko dāvināt?

Ziemassvētku dāvanas pašiem mazākajiem - ko dāvināt? -

Ko dāvināt bērnam Ziemassvētkos?

Kādu dāvanu dāvināt uz gada jubileju mazulim?

Kāda būtu ideālā dāvana jaundzimušajam raudzībās?

 20140721102258-33525.jpg