Vēl pēdējo dienu konkurss: Peldēšana no pirmajām dienām

Vēl pēdējo dienu konkurss: Peldēšana no pirmajām dienām

11. Jul 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī jaundzimušajam, jo viņš taču veselus 9 mēnešus pavadījis mammas puncītī. Kad mazulis ir klāt, viņa pirmās peldes tiek aizvadītas mazajā vanniņā, pēc tam viņš bauda ūdens priekus lielajā vannā.

Katrs savu mazuli vanno citādāk: kāds ar mazgāšanās līdzekļiem mazuļiem, kāds cits liek vanniņai klāt zāļu novārījumu, piemēram, kumelītes, kliņģerītes. Vēl kāds priekšroku dod tīram ūdenim. Bet pavisam noteikti - mazuli vanno visi!

Bērns paaugas un viņam vanniņā ir daudz rotaļlietu, pīlītes peldas, laiviņas pa vilnīšiem klejo, mazulis vannā var lasīt pat speciālas grāmatiņas vai pūst burbuļus. Katra vannošanās pārvēršas īstā piedzīvojumā!

Bet tagad, padalieties arī jūs savā pieredzē, pastāstot mums, kā sākās jūsu ceļojums ūdens pasaulē un kā tas turpinās. Cik ilgi jūsu bērns ir gatavs būt ūdenī?

 - Pastāsti, vai bērnam patīk vannoties, vai viņam tas iepaticies jau no pirmās vannošanas reizes, vai tomēr - ar laiku. Parādi kādu bildīti no pirmajām vannošanās reizēm un pievieno komentārus, pastāstot, vai vanniņa ir ērta.

 - Vai tu mēri ūdens temperatūru ar termometru pirms mazuļa vannošanas? Kāda ir ideālā ūdens temperatūra tavam mazulim? Pievieno ūdens termometra fotogrāfiju, vai arī atrod interneta dzīlēs līdzīga termometra bildīti, ja termometra vairs nav.

 - Ko tu pievieno vannas ūdenim - zālīšu novārījumus, emulsijas vai vannas putas? Pastāsti par to arī mums!

 - Ļauj ielūkoties ar vienu aci arī sava mazuļa vannas rotaļlietu klāstā.

 - Ar ko tu mazgā mazuli? Parādi mums gan švammīti, gan pārējos dušas piederumus un vannošanās līdzekļus, ko izmanto mazuļa mazgāšanā. Vai lietojat matu kondicionieri bērnam? Vai jums ir speciālais vannas paklājiņš, kas padara vannošanos drošāku?

Ja paklājiņa nav, nebēdā, jo tieši tādu šajā konkursā vari laimēt! Jo precīzāk, interesantāk aprakstīsi sava mazuļa vannošanās pieredzi kopš pirmajām dzīves dienām, jo lielākas izredzes tev ir tikt pie šīs balviņas!

Vannas paklājiņš, pīlīte-termometrs, švammīte un ausu kociņi

20130625122558-46260.jpg

Vannas paklājs izgatavots no augstas kvalitātes mīkstas gumijas materiāla, kas pasargās Jūsu mazuli no paslīdēšanas vannā.Izmērs - 34 х 55 cm.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

1) Apraksti sava mazuļa vannošanās pieredzi

2) Iesūtīt vari - caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

3) Izvēlies sadaļu - Mazulisun tagu konkursi, Veiksmigs-sākums-ar-Canpol

4) Spiežam SAGLABĀT un stāsts ieceļos portālā!

Konkursā piedalīties vari līdz 11.jūlijam ieskaitot.

Skaistas peldes vēlot,

Māmiņu Klubs

 

VEIKSMI KONKURSĀ!


27. Jun 2013, 14:38

tags Veiksmigs-sākums-ar-Canpol nav pie sadaļas mazulis, bet pie bēbītis.