KONKURSS: Dalies ar savu zīdīšanas stāstu un laimē balvu no Philips!

KONKURSS: Dalies ar savu zīdīšanas stāstu un laimē balvu no Philips!

02. Aug 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cik atšķirīgi ir gaidību un dzemdību stāsti, tik unikālas un dažādas ir arī zīdīšanas pieredzes. 

Lai arī cik ļoti topošā māmiņa gatavotos mazuļa nākšanai pasaulē, visu nekad nevar paredzēt. Tāpat ir ar bērniņa zīdīšanu. Kamēr vienai māmiņai bērniņa barošana ar krūti izdodas bez aizķeršanās, citai nākas likt lietā dažādas metodes, lai pavairotu piena daudzumu, vai arī piesaistīt konsultantu, kurš iedrošina, sniedz ieteikumus, kā zīdīšanu padarīt nesāpīgāku un veiksmīgāku.

Līdz ar  Pasaules Zīdīšanas nedēļu, lai iedrošinātu citas topošās un jaunās māmiņas, aicinām arī tevi dalīties ar savu zīdīšanas pieredzi, neatkarīgi no tā, cik viegla, sarežģīta vai raiba tā bijusi. Iesūti savu stāstu un piedalies konkursā par lielisku balvu no Philips!

Stāstus gaidīsim gan no māmiņām, kuru mazulītis tikai nesen nācis pasaulē, gan arī no mammām, kuru bērni jau paaugušies, taču zīdīšanas pieredze vēl spilgtā atmiņā.

Kā dalīties ar savu stāstu?

Tavu pieredzes stāstu gaidīsim līdz 14.augustam, savukārt 15. augustā vienai no stāstu autorēm dāvināsim

Sonicare Prestige elektrisko zobu birsti ar Sense iQ tehnoloģiju

SenseIQ tehnoloģija:

  • Sajūt Tavu zobu tīrīšanas tehniku. Sajūt spiedienu, kustības un tīrīto zonu līdz pat 100 reizēm sekundē.
  • Pielāgojas Tavām vajadzībām reāllaikā. Automātiski pielāgojas Tavām vajadzībām reāllaikā, noregulējot intensitāti, ja sajūt, ka spiediens ir pārlieku liels.
  • Rūpējas par Tavu mutes veselību. Rūpējas par Tavu mutes veselību, notīrot zobus un padarot tos baltākus, aizsargājot smaganas un palīdzot Tev tīrīt zobus labāk.