Komentāru KONKURSS:Laimē barošanas spilvenu no YappyKids

Komentāru KONKURSS:Laimē barošanas spilvenu no YappyKids

27. Oct 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvakara rituāls pirms gulētiešanas palīdz mazulītim labāk sagatavoties miegam. Jo vakara vanniņa, mammas dziedāta dziesmiņa vai kas cits, kas katru vakaru iezīmē gulētiešanas laiku, ir kā sava veida drošības spilvens, kas liecina - viss ir kārtībā, mīļie ir man blakus un varu doties pie miera.

KONKURSA JAUTĀJUMS: Vai arī jūsu mājās ir savs pirmsmiedziņa rituāls? Padalies ar mums, kāds tas ir? Varbūt vanniņa, mazuļa masāža, dziesmiņa vai mammas lasīta pasaka?

Raksti savu atbildi tepat komentāros un piedalies konkursā!

BALVA

YappyBirds barošanas spilvens

20171023094000-38982.jpg

YappyKids kokvilnas barošanas spilvens ir izstrādāts domājot kā par mazuli, tā arī par mammu.

Iemesli, kāpēc izvēlēties YappyKids barošanas spilvenu?

  1. Tā izliektā forma ērti apkļaujas ap mammas vidukli, lai bērniņu barošanas laikā, varētu uz tā ērti noguldīt un mazuļa svars nebalstītos uz mammas rokām.
  2. Barošanas spilvens samazina spriedzi un sāpes no mammas mugurkaula.
  3. forma ir izveidota, lai bērniņa barošanas laikā, ērti justos gan mamma, gan arī pats mazulis atrasto tam ērtā stāvoklī .
  4. Dabīgais materiāls ir lieliski piemērots Jūsu mazuļa maigajai ādai.
  5. Barošanas spilvens ir piemērots arī mazuļa kustību un muskuļu attīstībai, kad mazuli ir nepieciešams noguldīt uz vēdera, lai stiprinātu kakla muskuļus, vai apsēdināt, lai bērniņš pats mācītos kustēties, rāpot vai atspiesties, tādā veidā atbalstot mazuli, kamēr šīs kustības vēl ir nestabilas.

YappyKids barošanas spilvenā ir īpaši iestrādātas 2 mm nelielas bumbiņas no Grieķijas, kas palīdz saglabāt barošanas spilvena formu un neļauj tam deformēties.

20171023095654-43897.jpg

WWW.YAPPY.LV

Laimīgo konkursa uzvarētāju 1.novembrī izlozēsim starp visām komentāru autorēm.

Klintasmamma Klintasmamma 30. Oct 2017, 13:25

Meitai augot, mainās arī rituāli. Ja agrāk pirms miega dziedāju es, tad tagad dzied viņa. Pirms miedziņa jautāju mazajai, vai viņa prot dziedāt, un meitiņa labprāt dzied zināmas un pašsacerētas dziesmiņas, ik pa brīdim apskatoties, vai es klausos. Kad jūtu, ka mazā dziedātāja laižas miegā, paņemu viņas rociņu savā un bučoju uz vaidziņa maigi, maigi, līdz actiņas ir ciet un mazā lakstīgala ir aizmigusi līdz pat rītam. Un vēl...man ļoti patīk vērot viņu guļot, nobučot, iečukstēt austiņā, ka mīlu, redzot, ka mazā miegā sāk smaidīt😀

IlzhuksT IlzhuksT 27. Oct 2017, 21:43

Mūsu mazā dēliņa, kuram rīt paliek apaļas 2 nedēļas, ikvakara rituāls pirms nakts miedziņa ir silta vanniņa vai vakara mazgāšanās, pēc tam tīrs pamperīts, tīras, smaržīgas drēbītes, tēta un lielās māsas buča, māmiņas garšīgais pieniņš un tad jau miega rūķis ar jaukajiem sapnīšiem ir klāt.

26. Oct 2017, 12:42

mums ir tā... paēdam, nedaudz paspēlējamies, vanniņa, tad zobiņu tīrīšana, tad pidžammas un saķemmējamies, vakara pasaciņa (dažreiz divas 😃 ) un pa gultiņām - vēl "ar labunakti!" un bučiņas* sasedzamies kārtīgi un gaisma izslēgta, durvis puspavērtas.... 😀

Minija_ Minija_ 25. Oct 2017, 19:14

Mazajai ir 3,5 mēneši. Kad nāk vakara miega laiks, tad parasti klāt ir arī raudāšana. Tad paņemu mazo klēpī un stāstu pasaku par sapņu rūķi, kurš dzīvo sapņu mežā un nes sapnīšus visiem (atradu internetā). Nolēmu, ka šī būs mūsu ik vakara pasaciņa, arī kad mazā paaugsies. Tā kā dzīvojam blakus mežam, tad varēsim kopā iet skatīties, kur tad tas rūķis dzīvo 😀

25. Oct 2017, 12:48

Kādu laiku stabili ir vakariņas, tad vanna (vismaz 15...20 minūtes), tad ātri autiņbikse un pidžamma. tad pupiņš un tad aizmieg ar tēti.
Ja vakariņas sanāk ēst agri, tad vel ir rotaļas pēc vakariņām, pirms vannas.

25. Oct 2017, 11:07

Mūsu ikvakara rituāls ir diezgan nemainīgs, pagaidām! Ar mani apēdam vakara putru. Tad ar tēti ir izdauzīšanās laiks, tur viņiem katru vakaru scenārijs mainās- tad ķeriņas, tad kutina viens otru, tad bumbu spēlē, citreiz vienkārši mīļi abi apguļas un skatās multeni! Pēc tam ejam vanniņā un lienam gultiņā zem segas! Dikti gaidu to brīdi , kad sāksim pēc vanniņas vēl līdz iemigšanai ieviest pa vidū pasaku lasīšanu! Esam mēģinājuši arī tagad, bet tad lapas plīst un iet pa gaisu 😇

Co_ora Co_ora 25. Oct 2017, 01:37

Augot puisēnam, mainās rituāli! Sākumā tā bija vanna, tad pievienojās losjona masāža, tad galvenais bija tētis un mamma blakus, tagad jau pievienojam pasaku no grāmatiņas!

mincenee mincenee 24. Oct 2017, 18:44

Pirms došaņās gulēt meitiņa iet vannā. Tad izskrienās un velkam viņai pidžamu. Un pati ierāpjas gultā.

sandux sandux 24. Oct 2017, 16:04

Jā, mūsu rituāls lielajai meitai bija pasaciņas lasīšana, bet mazākajam tā ir zobiņu tīrīšana un noķerto Urķu skaitīšana.

greenpushka greenpushka 24. Oct 2017, 13:37

Esam vel tikai topoši vecaķi, maza pavisam drīz jau būs klāt, bet jūsu jautājums atsauca atmiņa pašu bernību.. atceros ka pēc atslabīnošam vannas procedūram vienmēr bija tēta lasītas dzējas, ne pasakas, ne paša izgudrotie stāsti, bet nopietna pieauguša cilvēka dzēja no literatūras klasiķiem.. tas bija tiešam maģiski.. gulējas pēc tiem dzēju vakariem ļoti labi un nezinu vai tas bija pa iemeslu, bet literatūras priekšmētā vienmēr bija labas atzīmes un dažus dzējoļus no agras bērnības laikiem vēl joprojam zinu no galvas 😀))

Runner Runner 24. Oct 2017, 12:31

Mūsu pirmsmiedziņa rituāls ir vanna, kur vienmēr ir gan tētis, gan mamma. Pēc tam gultiņā dodamies ar zaķi un sēžot blakus vienmēr ko pastāstu - vai nu pasaku, vai vienkārši aprunājos un paglaudu galviņu līdz iemieg.

SantaViksne SantaViksne 24. Oct 2017, 12:15

Meitiņai šobrīd ir 4 gadi un pirmsmiedziņa rituāls kopš pusotra gada vecuma ir nemainīgs - iztīra zobus, nomazgājās, tad viņai patīk plikai aizskriet no
vannasistabas līdz savai izstabai, kur viņa izvēlās un uzvelk pidžamu (viņai patīk katru vakaru ģērbt citu pidžamu - mums ir kādas 5 pidžamas 😀 ). Tad izvēlās grāmatu, kuru šovakar gribēs lasīt un lien savā gultiņā, kur mamma vai tētis palasa pasaciņu. Pēc tam seko lielā buča un samīļošanās ar mammu un tēti. Un visbeidzot mammai vai tētim 10 minūtes ir jāpaguļ viņai blakus un jāpatur rociņa

Cielavinna Cielavinna 24. Oct 2017, 12:01

Mums miega rituāls ir ļoti vienkāršs: mazais dodas vannā, paskatamies multfilmu vai palasu pasaciņu un neiztikt bez ikvakara kājiņu mīļošanas, lai miega pele saldāka atnāk.

Pukainitis Pukainitis 24. Oct 2017, 11:31

Mums šis ir pirmais bērniņš, tāpēc arī viss ir jauns. Cenšamais katru vakaru ievērēt vienotu gulēt iešanas rituālu. Došanas gulēt atkarīha no dienas piedzīvojumiem, citus vakarus sanāk ātrāk , citus vēlāk. Parasti sākam ar to ka tētis samīļojas ar mazo, pavada laiku kopā, kamēr es sameklēju pidžamu un zeķītes. Pēc tam lēnām pārģērbjamies , ie reizes ka tētis to dara, kas mazajam ļoti patīk. Kad esam uzģērbušies dodamies uz vecāku lielo gultu ar mīļsedziņu un tad nu uzzēdam mammas pupu , lai pa nakti būtu pilns puncītis. Protams kamēr mazais ēd, mamma dzied šūpuļdziesmiņas un tad nu līdz mazais aizmidzis. Tsd kad miega pele jau ir klāt liekamies savā mīļajā gultiņā. Tad vēl.nedūdz šūpuļdziesmas un mammai jāpatur rociņa . Pa nakti protams ir nedaudz arī jāuzēd bet tā guļ līdz rītam...

IneseB IneseB 24. Oct 2017, 10:49

Mammas padomi ir paši labākie. Tāpēc teikšu, ka vanniņa pirms miega ir ļoti labas miega zāles, tāpat arī mammas klātbūtnē un ēšana pirms miedziņa.

zane_zanīte zane_zanīte 24. Oct 2017, 10:22

Mums ir savs vakara rituāls. Parasti tas sākas jau vakarā, kad paliekam mazliet klusāki, lēnāki un mierīgāki. Tad mazā dodas vanniņā, pēc tam mazulīte paēd un mamma lasa pasaku. Mamma paliek ar mazo čiepu kopā un patur rociņu, līdz miedziņš ir atnācis.