Kā sākt veidot uzkrājumu bērna nākotnei?

Kā sākt veidot uzkrājumu bērna nākotnei?

06. Jun 2014, 09:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Veicot regulāras iemaksas SEB uzkrājumā bērna nākotnei ar apdrošināšanu, Jūs laikus sakrāsiet starta kapitālu savam bērnam vai mazbērnam un vienlaikus nodrošināsiet ikdienas materiālo aizsardzību savai ģimenei. Līgums paredz nelaimes gadījumu apdrošināšanu bērnam vai vecākam un dzīvības apdrošināšanu vecākam. Ja līgums noslēgts vismaz uz 5 gadiem, tad par iemaksām uzkrājumā bērna nākotnei ar apdrošināšanu Jūs varat saņemtiedzīvotāju ienākumu nodokļa atmaksu no valsts. Un atcerieties – uzkrātais privātais kapitāls var izrādīties neatsverams atbalsts Jūsu bērnam, piemēram, studiju vai patstāvīgu darba gaitu uzsākšanai.
 
Esam saņēmuši vairākus māmiņu jautājumus par to,kā sākt uzkrājumu veidošanu bērniem!
  • Lai sāktu, pietiek ar EUR 21,34 (minimālā iemaksu summa).
  • Jūs varat izvēlēties, kad veikt SEB uzkrājuma bērna nākotnei ar apdrošināšanu regulārās iemaksas - reizi mēnesī, ceturksnī, pusgadā vai gadā.
  • Ibankā Jūs varat izveidot Regulāro maksājumu uzdevumu dzīvības apdrošināšanas iemaksām, kuru banka izpildīs automātiski ar Jūsu noteikto regularitāti.
  • Ja Jūsu norēķinu konts ir citā bankā, Jūs varat noslēgt līgumu par Automātisko maksājumu jebkurā SEB filiālē, un banka turpmāk automātiski izpildīs regulāras SEB dzīvības apdrošināšanas iemaksas.
  • SEB dzīvības apdrošināšanas iemaksas ar pārskaitījumu no sava Konta vai skaidrā naudā Jūs varat veikt arī jebkurā SEB bankas filiālē.

Ja vēlies uzzināt, kā sakt veidot uzkrājumu bērnam un par iespējām saņemt nodokļa atvieglojumus,veidojot uzkrājumu, tad Tavu zvanu gaidīs SEB dzīvības apdrošināšanas speciālisti pa tālruni: 67079800

20140602091926-20777.jpg

Vairāk informācijas meklē šeit->>>