Kā kļūt par labu mammu, uzzināju seminārā pie Diānas Zandes

Kā kļūt par labu mammu, uzzināju seminārā pie Diānas Zandes

21. Oct 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par labām māmiņām vēlamies kļūt mēs visas, un visas mēs ļoti labi saprotam, ka no vienas puses - tas nāk pats no sevis un nāk no sirds, bet no otras puses, tomēr ir vajadzīgas nelielas zināšanas, kā arī - jāiegulda darbs un tās labākās domas šajā darbā. Par šo visu vairāk uzzināt var praktiskajā psihoterapeites Diānas Zandes seminārā. Kāda māmiņa ir gatava dalīties iespaidos, kas šajā seminārā gūti!

Ieguvumi no šāda semināra

Ieguvu sirdsmieru un jauku atmosfēru.  Uzzināju atbildi uz savu jautājumu, kas ilgi mani nelika mierā, bet pēc lekcijas es sapratu, ka vaina nav tajā ko es domāju, bet vairāk ir attiecināma uz citu jomu.

Diānas Zandes darbu vērtēju teicami.

Uz nodarbību nācu, lai atrastu atbildi uz saviem jautājumiem, jo ne viss ir tā , kā mēs iedomājamies.

Labprāt apmeklētu arī dziedāšanu, bet pagaidām tās nodarbības ir atceltas. Vēl saistībā par bērna pirmajiem dzīves gadiem, problēmām par visu, kas saistīts ar bērniem. 

Māmiņu Klubs

Kā kļūt par labu mammu? Praktisks psihoterapeites Diānas Zandes seminārs: PIESAKIES

20130710140615-14852.jpg

„Vairums nodarbību ir orientētas uz bērniņu- kā kļūt par labiem vecākiem, kā kontrolēt bērna uzvedību, kā iemācīt šo vai to, bet kas tad viņam to visu iemāca? Tie ir vecāki. Ir ļoti maz informācijas par to, kā mēs kā vecāki varam palīdzēt paši sev,” par nodarbības nozīmīgumu stāsta psiholoģe Diāna Zande. „Šī ir tāda kā realitātes apzināšanās nodarbība, kur mēs atradīsim gan problēmas, kas var būt, gan risinājumus," tā Diāna.

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas