JAUNUMS: Mīļākās mitrās salvetes jaunā iepakojumā

JAUNUMS: Mīļākās mitrās salvetes jaunā iepakojumā

14. Dec 2015, 09:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

HUGGIES® kārtējo reizi parāda, ka iet laikam līdzi, pilnveidojot savu produkciju. Rezultātā Māmiņu Klubs katrā sezonā var pastāstīt par ko jaunu.

Šajā reizē gribam pastāstīt un parādīt, kā mainījušās pašas mīļākās un populārākās mitrās salvetes HUGGIES®. Mainījies ir iepakojums, uzlabota mitruma saglabāšanas sistēma, pilnveidots sastāvs.

Lasiet, izmēģiniet un dalieties ar mums savos iespaidos!

HUGGIES® Pure jaundzimušajiem

20151207152121-81706.jpg

Mitrajām salvetēm HUGGIES® Pure tagad ir Moisture lock sistēma, kas pat pēc iepakojuma daudzkārtējas atvēršanas un aizvēršanas notur mitrumu iepakojumā.

Salvetes sastāv no dabīgām, absorbējošām šķiedrām. Kokvilnai līdzīgais materiāls ļoti maigi attīra jaundzimušā ādu. Salvešu sastāvā nav aromatizatoru, alkohola, 0% fenoksietanols un nav arī parabēnu, hipoalargēnu. Salvetes - klīniski testētas.

Tieši tāpēc HUGGIES® Pure salvetes būs lieliska pirmā izvēle mazuļa pūriņa gatavošanā, un ļoti labi derēs jaundzimušā ādas aprūpē. Gatavojoties dzemdībām, neaizmirsti ielikt tās somā kopā ar pirmajām autiņbiksītēm mazulim HUGGIES®!

Maiga attīrīšana - gluži kā ar vati un ūdeni!

Iepakojumā - 56gb.

HUGGIES® Natural care īpašām rūpēm par mazuļu ādu ar Aloe Vera

20151207152059-17537.jpg

Bagātinātas ar Aloe Vera ekstraktu, tās īpaši labi rūpējas un pasargā mazuļa jutīgo ādu, tāpēc derēs māmiņām, kas vēlas pasargāt mazuļa ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

Alveja tūkstošiem gadu tiek izmantot kā ārstnieciskais augs, kura sastāvā ir aktīvās vielas, kas veiksmīgi tiek izmantotas rūpēs par ādu, jo tās rada pretiekaisuma efektu.

Salvetes sastāv no dabīgām, absrobējošām šķiedrām. Mitrajām salvetām HUGGIES® Natural Care ir reljefaina struktūra, kas nodrošina maigu un tai pat laikā efektīvu ādas attīrīšanu. Salvetes nesatur alkoholu, fenoksietalonu un parabēnus. Tās ir hipoalerģiskas, klīniski testētas.

Salvetēm ir maigs aromāts, kas mazuļa ādu dara vēl patīkamāku.

Izmanto mitrās salvetes HUGGIES® Natural Care ikdienas rūpēs par mazuli - rīta apmazgāšanās rituālos un arī rūpējoties par viņa autiņbiksīšu zonu.

Iepakojumā 56gb.

Meklē jaunās HUGGIES® mitrās salvetes Latvijas labākajos veikalos un aptiekās!

Vai esat jau redzējušas šīs salvetes?

Varbūt esat jau pirkušas un lietojat? Dalieties iespaidos!

Māmiņu Klubs