Jaunais NUK piena pumpis Jolie atslauc pienu maigi un efektīvi!

Jaunais NUK piena pumpis Jolie atslauc pienu maigi un efektīvi!

17. Nov 2015, 10:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā veicināt  piena veidošanos?

  • Piens veidojas no pieprasījuma
  • Ja bērniņš netiek regulāri zīdīts, piens samazinās, piena rašanos var veicināt ar siltu kompresi uz krūtīm. Piens tecēs ātrāk.
  • Vēsa kompreses sašaurina piena vadus un piebremzē piena tecējumu, kas mazulim var izraisīt pat aizrīšanos.

Kad vislabāk atslaukt?

Ar roku atslaukt ir grūti, tāpēc piena uzglabāšanai, bankas veidošanai vislabākais palīgs ir piena pumpītis.

  • Piens visvairāk ir no rīta. No rīta var uztaisīt viltoto ēdienreizi, iztukšojot krūti, nevis iedodot to mazulim. Piena sanāks diezgan daudz.
  • Otrs variants – pie vienas krūts liek mazuli, zem otras krūts, kura tek, paliek apakšā trauciņu un pēc ēdienreizes krūti vēl ar roku atslauc.
  • Trešais – mazulis guļ, un mamma dienas laikā iztukšo vienu krūti. Abas atslaukt nevajag, jo, ja nu mazulis pēkšņi pamostas un grib ēst, pieniņš var nepagūt saražoties.

Visbiežāk neizdodas piena bankas veidošana, krūts pieniņa atslaukšana, jo -

  • mamma satraucas
  • krūtis nav radušas pie atslaukšanas
  • par banku sākts domāt pēc mazuļa 3 mēnešu vecuma

Vislabākais laiks, kad uzsākt piena bankas veidošanu – 2-3 nedēļas pēc dzemdībām.

Pēc katras ēdienreizes nevajadzētu slaukt priekš piena bankas pieniņu, jo tad var panākt, ka krūtis visu laiku ir pilnas ar pienu.

Atslauktā pieniņa uzglabāšana:

Atslaukto pienu ir strauji jāatdzesē un tikai tad jāliek ledusskapī. Tur var turēt maksimāli 3 dienas. Sasaldētu to var uzglabāt līdz gadam.

Vislabāk uzglabāt atslaukto pienu saldētavā. Uz katra trauciņa jāuzraksta atslaukšanas datums.

Jāatceras, ka atlaidinātu pienu atkārtoti saldēt nedrīkst.

Kas vēl, veidojot piena banku, būtu jāņem vērā?

Pirmajās atslaušanas reizēs piena var nebūt daudz, galvenais ir – labas domas, pacietība, neatlaidība, silta tēja, un vajadzības gadījumā – siltas kompreses.

Piena banka ir jāveido mērķtiecīgi, tikai tā var panākt efektu, nenodarot sev pāri.

„Atsaldēt pieniņu nekādā gadījumā nedrīkst mikroviļņu krāsnī, tas jādara ūdens peldē” apgalvo speciāliste. Pretējā gadījumā tiek izjaukta pieniņa molekulārā kārtība.

Delnas iekšpusē uzpilinot pieniņu, var pārbaudīt, vai tas ir pietiekoši silts bērniņam.

Veiksmi piena bankas veidošanā!

20140106095524-77648.jpg

Ir dažādas dzīves situācijas, kad ir nepieciešams atslaukt pienu un tad NUK Jolie piena pumpis ir īsta izvēle. Pateicoties inovatīvai tehnoloģijai atslaukšanas spēks ir tiešām liels, savukārt, mīkstais silikona masāžas spilventiņš veicina piena plūsmu, tas ideāli piemērots krūts formai un ir patīkams ādai. Rokas atslaucot nepagurst, jo rokturis - svira ir īpaši piemērots sievietes rokai, to ir viegli kustināt un ērti satvert. Pēc  atslaukšanas piens  nonāk piena konteinerā un ar to var uzreiz ēdināt mazuli, uzglabāt pienu īsāku laiku vai sasaldēt to vēlākai lietošanai. NUK Jolie pumpja konteinteris ir ar jauku pieneņu motīvu.

  • Šis pumpis darbojas uz membrānas principa, to ir viegli izjaukt un salikt, papildus stabilitāti nodrošina speciālais paliktnis, visas detaļas ir mazgājamas un sterilizējamas atbilstoši pievienotajai instrukcijai.
  • Jolie pumpis ir savienojams ar NUK First Choice pudelītēm.
  • Šis jaunais pumpis ir ideāli piemērots  sievietēm, kurām ir svarīgi atslaukt pienu maigi, komfortabli  un efektīvi un kurām patīk modernas un izskatīgas lietas, arī, ja tas ir tikai  piena pumpis.
  • Šim pumpis efektīvi veic savu funkciju - atslaukt pienu, tam ir mīksts silkona masāžas spilventiņš un ergonomisks pumpja rokturis-svira, kas ļauj regulēt nepieciešamo atslaukšanas stiprumu.
  • NUK Jolie nesatur bisfenolu A, tas ir ražots Vācijā.

Tā ir lieliska izvēle mūsdienigajai māmiņai!