Jauna mājas lapa NUK.lv

Jauna mājas lapa NUK.lv

08. Oct 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs vēlamies, lai Jūs paļaujaties uz mums.Jau no paša sākuma.

Jau vairāk nekā 50 gadu mēs ik dienu meklējam jaunus risinājumus, kas vecākiem atvieglotu dzīvi un palīdzētu bērniem pirmajos attīstības gados. Lai radītu labākos produktus, mēs uzticamies dažādiem speciālistiem: vecmātēm, ārstiem, dietologiem un, protams, vecākiem.

Padomus un idejas mēs smeļamies no mātes Dabas. Tam lielisks piemērs ir NUK knupītis. Tas nav apaļš, bet tieši tāds kā krūtsgals zīdīšanas laikā - asimetrisks. NUK knupīšu īpašā ortodontiskā forma veicina mazuļa mutes dobuma veselīgu un vēlāk arī pareizas runas attīstību, kā arī mazina kolikas, ko izraisa nevēlama gaisa norīšana.

NUK produktu piedāvājums jau liecina par to, ka uzņēmuma pieeja patērētājam ir rūpīgi un sistemātiski pārdomāta. Visiem NUK produktiem ir funkcionāls dizains, kā arī tie ir ideāli piemēroti, lai lietotu dažādos bērna attīstības posmos no dzimšanas līdz pat pirmsskolas vecumam.

20130916134016-28690.jpg

Mūsu atbildība par Vācijā ražoto produktu kvalitāti aptver visu pasauli. 

Jau no paaudzes paaudzē, vairāk nekā 100 valstīs, NUK produkti ir kļuvuši par neatņemamu bērnu ikdienas sastāvdaļu. Ikvienā valstī NUK nemitīgi izvirza jaunus standartus - sākot ar NUK AIR SYSTEM līdz pat piena atsūcējiem un Genius mānekļa optimizācijai, kas nodrošina bērna mutes dobuma veselīgu attīstību.

NUK knupīši, mānekļi un pudelītes tiek ražotas Vācijā saskaņā ar  visaugstākajām kvalitātes prasībām. NUK produktu kvalitāte tiek uzraudzīta sākot jau no izejvielu iepirkšanas līdz pat iesaiņošanai. Lai viss notiktu pēc visstingrākās kontroles, NUK produktu kvalitāti uzrauga neatkarīgs vērtētājs - Fresenius institūts Vācijā.

Panākumi attaisno pūles: mūsu sertificētie produkti gūst lielu popularitāti māmiņu vidū, kā arī tiek rekomendēti slimnīcās. Vācijā NUK zīmolu atpazīst vairāk kā 90% patērētāju.

ieskaties www.nuk.lv un uzzini par bērnu preču jaunumiem!