Jau divi paskrejusi!

Jau divi paskrejusi!

11. Jul 2015, 17:35 zibsniic zibsniic

Jau paskrejusi divi menesi kopa ar musu meitinu!!pirmais vispar pagaja pat nemanot,jo maza ir ists beebis- gul,ed un kakaa! Lidz ar to ar vinu man ir looooti paveicies ,jo ir viegli un ari punchsapes mums ir reti! Vienmer jau gribas salidzinat ar citiem berniem..tad nu salidzinu ar delinu(2gadi) ,vinam gan bij kolikas un kaadas vel..neguleja un kaa skas 5taa beidza raudat 9vakara,un to visulaiku uz rokam breca! 

Bet meitina man dikti jauka,mammu zeelo un lauj ari pagulet pa naktim..parsvara celas 1x nakti,sad tad sanak ari divas reizes,bet reti!

Bralis nu jau apradis ar mazo maasu un saka -sama! :)

Sad tad gan vel ienak prata doma iekniebt vai iebakstit actinas ,bet to meginam nelaut un stastam,ka maasinai nedrikst darit pari!

Pabijam ari slimnica,jo braluks no bernudarza atnesa viirusu un masinai ari tika..:(  tacu atri tikam uz pekam un bijam pec nedelas jau majinas,tiesi uzmenesa jubileju!!

Otrais menesitis ari paskreja atri..

Nu jau maza gul mazak,vairak ir nomoda un interesejas par apkartejo vidi majas! Atpazist jau mani un manu balsi! Skatas ar savam actelem ,visu peeta un klausas skanas! Ritus saakam ar skaistu jo skaistu smaidinu! :) :)  Sak ari guginat un runaties..tas ir tik jauki un interesanti! 

Svara nemas labi nu jau sver vairak nedaudz par 5kg un ir 57,5cm gara..man jau liekas ,ka garaka jo velakm 62-68izmera drebites!

Taa nu dosimies celaa uz 3dzives menesiti un atkalsim daudz vairak jauna par dzivi shai pus puncha!:)

zibsniic zibsniic 12. Jul 2015, 16:17 jolanta.asti

Paldies..jā,fascinējošas! 😀

jolanta.asti jolanta.asti 11. Jul 2015, 22:52

Super sveicieniņi! Tas bildes ar lielo brali vienmer ir bijušas superigas!