Iepazīsimies un blogosim!

Iepazīsimies un blogosim!

06. Jan 2017, 12:22 Co_ora Co_ora

Sniegots sveiciens!

Šī ir ļoti ļoti forša ideja ļaut jaunajām mammām izpausties! Nevienam taču vairs sen nav noslēpums, ka teju katrai otrai sievietei, kļūstot par mammu, ir savs blogs un es tik ļoti to saprotu! Dalīta bēda - pusbēda un dalīties priekā taču arī mums māca jau no mazām dienām, tik vienkārši tas ir un neprasa ne komentārus, ne pārmetumus, neko! Es neesmu izņēmums. Lai gan rakstījusi esmu lielu daļu mūža, bet blogu pasauli iemēģinu tikai tagad, kad mūsu ģimeni kuplinājis mazais Miķelis!

Kā jau visi stāsti sākas ar ievadu, arī es sākšu ar to kas mēs esam un ko mēs darīsim! Man pašai ļoti patīk zināt kaut ko vairāk par cilvēku, kura domas, piedzīvojumus un ieteikumus lasu, tāpēc - es esmu Nora, 27 gadus jauna sieviete, kas 2016. gada 8. oktobrī, kopā ar vīru, sagaidīja savu pirmsdzimto dēliņu Miķeli. Mēs dzīvojam Rīgā, dzīvoklī, kopā ar mīluli kaķi Mimi, kurš sākumā nedaudz ignorēja Miķeli, bet nu abi ir lieli draugi! Mana pasaule ārpus ģimenes saistāma ar medicīnu, kurā vēl joprojām turpinu izglītoties, bet savās zināšanās esmu nospraudusi robežas - bērnu jautājumos klausu speciālistus, tāpēc šāda rakstura ziņas no manis nebūs!

Bet kas būs ?! Pamatā jau ikdiena - kā iet jaunajai mammai visās, tik ļoti daudzajās, pirmajās pieredzēs ar bērniņu, kā iet ar ēšanu - gan man, gan Miķelim, ko mēs izvēlamies lietot, ko mums patīk darīt utt - vienā vārdā sakot - ikdienišķi sīkumi! Reizi nedēļā publicēšu arī ko ļoti, ļoti īpašu - vēstulītes Miķelim, kas sāka tapt tajā maģiskajā dienā, kad pirmo reizi savās rokās turēju divas sarkanas svītriņas :) Tas bija 23.janvāris (atceros kā šodien:)), pilnīgi neticami, ka gads jau riņķī un nu es katru rītu glaudu nevis vēderu, bet jau Miķeļa galviņu!

Lai jums visām brīnišķīga nedēļas nogale un uz tikšanos jau nākamnedēļ, kad sākšu dalīties ar mūsu pirmajiem ierakstiem šeit, Māmiņu Klubā!

Mums jau ir tapuši daži ieraksti blogā - www.mikelpelite.wordpress.com

 Foto - Sandra Vabule