Hipertoniskais un izotoniskais okeāna ūdens iesnu profilaksei un ārstēšanai

Hipertoniskais un izotoniskais okeāna ūdens iesnu profilaksei un ārstēšanai

16. Feb 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Reizēs, kad ir iesnas, tiek apgrūtināta elpošana caur degunu, kas savukārt ir galvenais diskomforta iemesls bērniem pirmsskolas vecumā. Tomēr iztīrīt degunu maziem bērniem ir samērā problemātiski, jo mazuļi vēl neprot paši izšņaukt degunu. Ko darīt?

Lielisks un mūsdienīgs risinājums ir okeāna ūdens lietošana deguntiņa skalošanai, tas efektīvi un nesāpīgi palīdz atbrīvot deguna gļotādu no liekajiem izdalījumiem.

Kāpēc izvēlēties dabisku okeāna ūdeni nevis ķīmiskos pilienus?

"Izotoniskais jūras ūdens pēc sastāva līdzinās dabīgajam ūdenim, tam, kas nonāk bērna deguntiņā laikā, kad viņš peldas jūrā, tā sastāvs līdzinās fizioloģiskā ūdens sastāvam. Hipertoniskais jūras ūdens satur lielāku nātrija hlorīda koncentrāciju, tāpēc tam ir arī ārstniecisks efekts un tas mazina tūsku," skaidro pediatre Daira Brenča.

Kā Māmiņu Klubam pastāstīja Daira Brenča, kad saaukstēšanās vai vīruss izraisa spēcīgas iesnas, nepieciešams ir efektīvs līdzeklis, un tādā gadījumā ieteicams izvēlēties hipertonisku okeāna ūdeni Quixx. Tas saudzē deguna gļotādu, tai pat laikā efektīvi mazina tūsku un palīdz ātri izveseļoties no iesnām. Salīdzinoši pēc jaunākajiem Eiropas pētījumiem, ķīmiskos pilienus drīkstētu lietot ne ilgāk kā 3 dienas, jo tie izteikti bojā deguna gļotādu. 

Ja iesnas ir nelielas, alerģiskas vai nepieciešama profilakse, tad labāk izvēlēties izotonisko okeāna ūdeni Quixx Soft.

Laba izvēle ir Quixx okeāna ūdens!

Quixx noslēpums neslēpjas tikai paša ūdens labajās īpašībās, bet arī  tā koncentrācijā, jo tik sālītā vidē baktērijas nejūtas visai ērti.

Hipertoniskais okeāna ūdens novērš gļotādas tūsku un palīdz tikt galā ar aizliktu degunu. Šķīdums palīdz šķidrināt gļotas un izdalījumus degunā, attiecīgi, bez jebkādas piepūles ir iespējams degunu iztīrīt. Izotoniskais okeāna ūdens mitrina sausu deguna gļotādu un atjauno to.

 Hipertonisks okeāna ūdens Quixx

20140117112414-57612.jpg

Deguna aizlikuma mazināšanai un spēcīgam atsvaidzinošam efektam. Hipertonisks deguna aerosols no dabiska Atlantijas ūdens ar eikalipta eļļu.
Lietošana bērniem no 6 gadu vecuma: pa 1-2 iesmidzinājumiem katrā nāsī 2-3 reizes dienā.

Iztoniskais okeāna ūdens Quixx Soft!

20140117111658-76087.jpg 

Derēs deguna kopšanai un tīrīšanai ikdienā. Efektīvs palīglīdzeklis deguna simptomu mazināšanai saaukstēšanās gadījumā.

- Deguna gļotādas sausuma, kairinājuma vai sāpīguma mazināšanai.

- Iesnu un deguna blakusdobumu infekcijas papildterapijai.

- Palīglīdzeklis bērniem, kuri vēl nemāk izšņaukt degunu.

Quix soft maigi iztīra degunu, jo sāls koncentrācija ir pielāgota tā dabīgajam līmenim organismā. Aloe Vera veicina mitrinošo iedarbību, palīdzot mīkstināt deguna gļotādu un mazināt tās kairinājumu. 

Quixx -  un iesnām ir čiks!