Gaišus un mīlestības pilnus svētkus!

24. Dec 2013, 00:36 Liene MāmiņuKlubs.lv Liene MāmiņuKlubs.lv

Tieši pirms gada šajā laikā, gluži kā Ziemassvētku brīnums, pie mums atnāca pati labākā ziemsvētku laika vēsts.. ziņas par to, ka vairs neesam trīs, bet pēc 9 mēnešiem jau būsim četri! Jā, pagājušā gadā šos svētkus sagaidījām ar ārkārtīgi īpašām sajutām... šogad.. šīs sajūtas ir ne tikai pastiprinajušās, bet arī materializējušās! Ar dubultu prieku mājās notiek rosība, kas kaut kā pēdējo gadu laikā bija noplakusi. kā vēl nekad, cepu pīrāgus tā, it kā mēs būtu kļuvuši par futbolkomandu, griežu salātus - kā bērnībā - pilnu lielo bļodu - kas noēdīs?? :) Nekas, saka jau, ka tie ar katru dienu kļūst tikai labāki un labāki :) gribās visu darīt un 5x vairāk.. Kaut kā atgriezusiestā sajūta, ka ir kam to darīt! Bija jau arī pirms tam, bet jau tā ļoti rutinēti! šogad visu acīs esmu pamanījusi jaunu mirdzumu! Svētki nāk un tiek gaidīti daudz savādāk! Tādēļ, paldies Tev par visu - par iespēju, paldies par mirkli, paldies par dāvanām un paldies par svētību! 

Es pamazām apzinos to, ka neesmu viena vai kopā ar vīru, ka neesmu viena ar dēlu un vīru, ka neesmu ar meitu un vīru un brāli.. Es pamazām apzinos šo vienu veselumu! Un to noslēpju pašā krāšņākajā egles rotājumā un ļauju mirdzēt..  un mirdzēt ne tikai svētkos! 

20131224002717-45244.jpg

Šī nakts ir debess vārtus atvērusi, 
Pār zemes tumsu dedz tā zvaigžņu loku, 
Un naktī šai uz katra galvas klusi
Dievs svētot uzliek savu mīļo roku.


Atcerieties vienmēr - mums katrai tiek iedots tieši tik daudz, cik mēs spējam nest! Tāpēc, ja kādā mirklī paliek grūti - ticiet, jau pirms tam kāds ir nolēmis, ka tieši Jūs to spēsiet! Ticiet sev un svētku brīnumam. Mīliet un piedodiet! Es baudīšu šos svētkus un būšu laimīga! Kopā ar savu ģimeni! un domās ar tiem, kas nav blakus! 


PRIECĪGUS SVĒTKUS  - PAŠAS LABĀKĀS, SKAISTĀKĀS UN ĪPAŠĀKĀS MAMMAS! JŪS VISAS KĀ VIENS VIENMĒR BŪSIET KĀDAM VAJADZĪGAS! AR VAI BEZ DĀVANĀM, SKAISTĀM KLEITĀM VAI NAUDAS.. ZIEMASSVĒTKOS VIENMĒR BŪS KĀDS, KURŠ PIE JUMS GRIBĒS ATGRIEZTIES UN APĒST TIEŠI JŪSU CEPTO, VARBŪT MAZLIET APDEGUŠO PIPARKŪKU UN DZIRDĒT JŪSU DZIEDĀTO ZIEMASSVĒTKU DZIESMU! 


DAUDZ PRIEKA UN NERIMSTOŠAS PACIETĪBAS -JUMS - MĪĻĀS ''MĀMIŅU KLUBA'' MEITENES UN PUIŠI(īpaši sveicieni Mārcim no Līnas Grietas personīgi). JŪS  TAGAD ESAT MŪSU ĢIMENE UN PALDIES JUMS PAR TO!!!

PALDIES - VISĀM UN VISIEM! 

lAI JUMS DAUDZ DĀVANU UN MAZ ŽAGARU! ;)