Pastāsti par sava mazuļa miega režīmu un laimē dāvanu karti jogai!

Pastāsti par sava mazuļa miega režīmu un laimē dāvanu karti jogai!

05. Mar 2014, 13:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā visvairāk trūkst jaunajai māmiņai pēc dzemdībām? Laika! Un, ja ēst gatavošanai un mājas uzkopšanai to vēl var kaut kā atrast, tad sev un savām vajadzībām tā paliek maz..

Laiku izsaimnieko mazulis. Kamēr viņš guļ, mammai ir laiks, ko viņa varētu tērēt pēc saviem ieskatiem, jo laiks ir pati dārgākā naudas vienība noteiktā dzīves posmā.

Mazuļa miega režīms mainās, sevišķi tas tiek traucēts, ja mazulim ir iesnas. Tad arī laiks, kad mazulis guļ, īsti netiek kvalitatīvi pavadīts, jo pastāvīgi ir jānovēršas un jāskrien pie mazuļa, kas mostas. Deguntiņš aizlikts. Elpot grūti, un grūti arī gulēt, tāpēc mēs esam par to, lai mazie deguntiņi elpo brīvi!

Guļošs mazulis - tā ir viena burvīga aina, vai ne? Noteikti ne reizi vien esat to pavērojušas, bet arī iemūžinājušas foto. Padalieties, lūdzu, ar šiem gulošā mazuļa kadriem un kļūstiet par jaunā fotokonkursa dalībniecēm!

FOTOKONKURSS

Tīrs deguntiņš = salds miedziņš

20140217123726-34218.jpg

Iesūtiet foto ar savu gulošo mazuli un pastāstiet, kāds ir viņa miega režīms, padalieties arī padomos par to, kā tikāt galā reizēs, kad mazulim bija jācīnās ar iesnām vai miegs tika traucēts aizlikta deguntiņa dēļ.

Interesanti, kādās pozās iemieg jūsu mazulis? Kādās vietās? Pastāstiet un parādiet!

BALVA

Interesantākā bloga autore saņems

Dāvanu karti jogas apmeklējumam

20140117094724-93179.jpg


Kā piedalīties konkursā?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu blogu, kurā norādīts bērniņa vecums, aprakstīts viņa miega režīms, kāds tas ir pašlaik. Kā arī pastāsti, kas mazulim palīdzējis gulēt mierīgāk iesnu laikā.
  • neaizmirsti pievienot FOTO!
  • Izvēlies sadaļu Bēbītis un tagu Miegs, Ko-darīt-ja-bērniņš-saslimst
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Konkurss spēkā līdz 5.martam.

Konkurss notiek sadarbībā ar

20130919103449-28627.jpg