Elli un Itana piedzīvojumi: Sargiet sevi un savus mīļos!

Elli un Itana piedzīvojumi: Sargiet sevi un savus mīļos!

25. Feb 2016, 10:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba jaunā projekta ietvaros, seko arī tu Elli un Itana attīstībai! Sīkāk par projektu vari izlasīt ŠEIT>>, bet šodien - pirmais māmiņu ieraksts ir klāt!

ITANS

20160224151824-60412.jpg

Itans nenoturējās vīrusam pretī.. Tagad jāārstē divi bērni: Itanam ir spēcīgs bronhīts, bet Alanam labās plaušas iekaisums.

Zāļu ir tik daudz, ka sāku sajaukt - kuram kuras jādod. Nācās zīmēt grafiku, lai visu atcerētos.

Tā nu vismaz ir galvā kārtība, bet ar to arī parādījusies cerība uz drīzu izveseļošanos..


Sargiet sevi un savus bērniņus!

ELLI

20160224151948-55175.jpg
 

Kamēr Elli pa savam bauda miedziņu ārā, man ir mirklītis, lai mazliet pastāstītu par mūsu ķermeņa aprūpes piederumu komplektāciju.

Sudocrem - tas mums ir viss. Visbiežāk izmantotā lieta. Gandrīz vienmēr lietojam autiņbiksīšu maiņas laikā. Mūsu gadījumā lietotas tiek tikai Huggies autiņbiksītes, un dibentiņš, protams, meitiņai kā zīdainītim. Viss loģiski.

Šķidrās ziepes - visām mazgāšanās vajadzībām.

Šampūns pret seboreju, nu paši saprotat, ja gadās, ka tāda ir, ar to kaut kas jādara.

Bepanthen ziede nopirkta tikai priekš sausiem pleķīšiem uz seja, kas dažkārt parādās, kad es kļūstu nekaunīga un saēdos ko gardu un saldu. Pārējā ziņā, nemaz vairs nezinu, kur to vēl var lietot.

Ķermeņa masāžas eļļa - līdz pēdējam brīdim nesapratu, kāpēc vispār nopirku. Bet, kad devos uz masāžām, tā vismaz kaut kā sevi attaisnoja.

Bērnu krēms, ko saņēmām dāvanā - izmantojam ļoti reti, jo neuzskatu, ka bērna maigajai ādai vajadzīga īpaša barošana. Bet manas rokas gan priecājas par šo krēmiņu.

Nu lūk, tas arī viss!

Kas ir jūsu iecienītie ķermeņa kopšanas līdzekļi mazulim?

PROJEKTU ATBALSTA

20160219181333-33810.jpg