Ēd, lūdzies, mīli...jeb turpinām gaidīt :)

Ēd, lūdzies, mīli...jeb turpinām gaidīt :)

12. Jan 2022, 00:00 DiānaS DiānaS

Laimīgu Jauno gadu! :)

Laikam jau janvāra vidū vēl tā var teikt, jo jāsaka kā ir - svētku laiks paskrēja tiiik ātri, ka pēc tam prasījās nedaudz atpūsties un tad mesties jau iekšā jaunā gada darbos (un bija jau arī jāpaspēj izdarīt tas, ko neizdarīju pagājušajā gadā :) )

Pāris dienas pirms Ziemassvētkiem tika nozīmēta olnīcu punkcijas diena. No praktiskā viedokļa - stresa vairs nekāda, jo jau zināms, ka pirms tam mēs ejam nodot Covid testus (protams, mēs abi ar vīru esam vakcinēti (3x), bet pirms manipulācijas tiek prasīts negatīvs tests, kuru šajā gadījumā veicām Centrālajā laboratorijā un bija bezmaksas.)

Tālāk jau punkcijas dienas rīts. 36 h pirms nozīmētās procedūras sākuma, ir jāiedzer nozīmētais medikaments un tukšā dūšā jāierodās klīnikā EGV.

Es jau esmu teikusi, ka klīnikas EGV kolektīva jaukā, draudzīgā, saprotošā un atbalstošā attieksme ir kolosāla :)

Vēl pirms procedūras man ir saruna ar anestezioloģi, dr.Milleri un dienas stacionāra māsiņu Sandru - katra vēlreiz izstāsta visu procesu gaitu, uzmundrina un .... es pamostos jau palātā un man tiek atnesta silta kafija un gardas brokastis :)

ĒD !

Jau vēlāk uzzinam, ka izdevies paņemt 7 šūniņas, taču apaugļojās tikai 5! 

Ir Ziemassvētki, bet man ir jāsaka milzīgs paldies embrioloģei Sandrai un dr.Millerei, ka man katru dienu tika ziņots, kā norit procesi un rezultātā - no visiem palika viens cīnītājs, kam tika veikta biopsija un tagad tiek gaidītas ģenētikas analīzes, lai zinātu, ka viss labi un var plānot embriotransferu (ET) :)

LŪDZIES !

Nenoliegšu, ka visā šajā procesā tā gaidīšana ir tas mokošākais! Sākumā, vai vispār stimulācija, ko dos un sanāks punkcijas laikā vispār ko paņemt ?! Tad - kā tas viss piecu dienu laikā attīstīsies, vai vispār būs kāda blastocista, kam varēs taisīt biopsiju?! Un tagad - kādi būs rezultāti ?!?! Paldies manam lieliskajam vīram par atbalstu, par sapratni, par to, ka mīl mani un dod spēku šim visam!

MĪLI !

Diāna