Dvīnīšu Huggies Ultra Comfort tests

Dvīnīšu Huggies Ultra Comfort tests

16. Oct 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies Ultra Comfort testē Adrija un Andreta, abas 2 mēnešus vecas jaunkundzes, kuras uz diviem mēnešiem svēra 5100-5200kg. Meitiņas - peciņas ir trešais un ceturtais MANS bērniņš. Dzīvojam mazpilsētā. Tas īsumā, atbildot uz jautājumiem, kas neattiecas uz autiņbiksīšu lietošanu, bet nu gan - jāsāk sava īsā "atskaite".

20141008182820-43117.jpg

Autiņbiksīšu lietošanas paradumi līdz šim

Līdz šim abas dāmītes lietoja Huggies Newborn, Huggies Ultra Comfort vecajā iepakojumā (lillā bikšelītes) un Huggies Classic.

Pašas galvenās īpašības, ko vērtēju visaugstāk autiņbiksītēs ir:

1. Uzsūktspēja, jo man ir svarīgi, lai abām jaunkundzēm nebūtu jāmaina autiņbiksītes, piemēram, naktī neskaitāmas reizes, jo mazās pamostas dēļ diskomforta sajūtas. Tāpat tas var beigties ne tikai ar diskomfortu, bet, mitrums var izraisīt arī apsārtumu un pat ādas iekaisumu.

2. Autiņbiksītēm ir jābūt mīkstām, elastīgām, tās nedrīkst ierobežot bērniņa kustības, nedrīkst spiest, grauzt vai traucēt.

3. Autiņbiksītēm nevajadzētu būt pārmērīgi dārgām, galu galā - vienreizlietojams materiāls un dvīnīšiem šo "materiālu" vajag ārkārtīgi daudz.

Pašas pirmās meitiņu autiņbiksītes mazajām princesēm bija slimnīcā, tās bija Huggies Newborn.

20141008182908-55335.jpg

Autiņbiksīšu testa jautājumi:

Testējamo autiņbiksīšu nosaukums: Huggies Ultra Comfort

Autiņbiksītes man pašai patika ļoti. Atverot vaļā iepakojumu, aptaustot autiņbiksītes varēju secināt, ka tās ir mīkstas, plānas, dizains ir ļoti maigs, meitenīgi rozā, patīk interesantie zīmējumi.

Vislabāk patīk tas, kā tās meitiņām pieguļ. Arī nakti izguļ ļoti labi - nav jābaidās, ka mazās var mosties, jo autiņbiksītes ir pilnas, gadījusies kāda noplūde..

Plusi:

  • laba uzsūktspēja
  • maigs materiāls
  • skaists dizains

Mīnusus pagaidām īpašus nesaskatīju, bet ticu, ka tādu arī varētu nebūt, jo vēl nevienas Huggies autiņbiksītes nav izraisījušas nevienam no maniem bērniem alerģiskas reakcijas. Tā teikt - uz četriem pārbaudīta produkcija. Lai gan zinu - katram savs un kas der maniem, var nederēt citiem. Vienīgais, ko gribas piebilst - iepriekšējām biksītēm šķita vai nu bija platāka muguras daļa, vai arī - garākas austiņas, un tas man patika labāk.

Mans vērtējums par  īpašībām:

Testējam īpašības!

Ļoti laba

Nav sūdzību

Neapmierinoša

Uzsūktspēja

 jā

 

 

Materiālu kvalitāte

 jā

 

 

Autiņbiksīšu forma

 jā

 

 

Dizains. Noformējums, zīmējumi

 jā

 

 

Ādas veselība

 jā

 

 

Cits

 

 

 

Varu salīdzināt vispirms ar Huggies Newborn šīs jaunās Huggies Ultra Comfort biksītes. Galvenā atšķirība - NAV indikatora, bet būtībā, lielākam bērnam to īsti arī nevajag, bet man tā jau no pirmās dienas šķiet kā ļoti laba funkcija tētiem. :) Tāds kā bonusiņš.

Huggies Classic šķiet mazlietiņ cietākas, bet neteikšu, ka tajās esmu saskatījusi BAIGOS mīnusus, vienīgi ļipiņas - aizdares tām nav elastīgas, tāpat kā šīm, un tas ir tas, kas man patiktu. Izmēģināja manas dāmas arī iepriekšējās Huggies Ultra Comfort, tām bija violeti zīmējumi, tās izmērā bija mazākas.

20141008182841-15634.jpg

No šīm visām vislabāk patīk jaunās Huggies Ultra Comfort! Mazajām tajās ir viegli kustēties, viņas gan pagaidām autiņbiksītes vēl diži nepēta un nečamda, bet ticu - tad, kad viņas to sāks darīt, viņām interesēs arī tas, kas virsū uz autiņbiksītēm! 

Noplūžu nebija, alerģisku reakciju nebija, nakti iztur ļoti labi, un autiņbiksīšu izturību vislabāk tiešām varēju pārbaudīt meitiņam tās velkot uz nakti. Nebija problēmu arī siltākā dienā pastaigu laikā nomainīt! 

Inga

 

Liene Krúza Liene Krúza 22. Oct 2014, 10:21

HUGGIES ir planaki neka PAMPERS pamperi. nakti ar HUGGIES mans neiztur,nakas mainit

Liene Krúza Liene Krúza 22. Oct 2014, 10:18

Ta ka es neesmu HUGGIES pamperu favorite,puikam piemetas caureja,un lai pietaupitu musu labos pamperus,nolemu nopirksu HUGGIES CLASSIC. Musu veikala bija akcija,nu ja tik leti,ai lai kaka tajos,tak nav zel ka diena tadi strunti aiziet pat patsmit gabali....... Bet isteniba man vini iepatikas daudz labak,neka HUGGIES ULTRA COMFORT. Vismaz viniem nebija pilnigi nekadas smakas,ka man trapijas jaunajos HUGGIES. Dizains ar smuks,neteiksu ka baigi cietie,vai atkal stipri mikstaki jaunajie. Likas,ka HUGGIES CLASSIC ir mazaks izmers neka jaunajiem 3. Gribejas,lai ir lielakas aizsargmalinas ieksa pamperiti,laivairak pasarga no nopludes,ari dupsitim par brinumu nebija nekadas sliktas reakcijas.
ne vienmer tas jaunais un izslavetais ir labaks,par veco😀