Canpol Babies: Droša produkcija

Canpol Babies: Droša produkcija

15. Jul 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienai māmiņai ir svarīgi, lai viņas izvēlētās rotaļlietas, aprūpes piederumi, būtu patiešām piemēroti bērniņam. Svarīgi, lai produkcija būtu droša un nenodarītu mazulim nekādu kaitējumu. Canpol par to rūpējas īpaši.

Lai nodrošinātu augstāko drošības līmeni, visa Canpol produkcija tiek pārbauda ar dažādu iekšēju un ārēju pētījumu palīdzību.

Saskaņā ar likumdošanu, Canpol produkti tiek testēti gan ražotnēs, gan iestādēs, kas atbildīgas par kvalitātes kontroli. Tieši tāpēc Canpol sadarbojas ar Polijas pētījumu un sertifikācijas centru, kā arī Ādama Mickeviča Universitāti, kurā tiek veikti laboratoriskie un ķīmiskie testi arī Canpol produkcijai.

Canpol arī pašiem ir sava laboratorija, kas paredzēta produkcijas testēšanai. Tajā tiek veikti dažādi pētījumi, kuros iekļauta krūts ēdināšanas aksesuāru pārbaude, tāpat pārbaudītas tiek arī visas elektriskās ierīces, pārbaudīta tiek arī rotaļlietu ilgspēja, un, protams, īpaši tiek piedomāts par drošību.

Dažādu rotaļlietu, ēdināšanas piederumu ražošana, tiek darbināta, balstoties uz uzņēmuma iekšējām sistēmām, kā arī starptautiskajiem standartiem. Canpol strādā, balstoties uz ISO9002 (Sertifikāts ISO) sertifikātu. Kā arī  - Canpol aktīvi sadarbojas ar Tirdzniecības inspekciju, Sanitāri-epidemioloģisko dienestu un Rotaļlietu Asociāciju, kas atrodama Polijā. Visi Canpol produkti atbilst Eiropas Savienības standartiem.

Māmiņas, kas izmanto savā ikdienā Canpol produkciju, ir apmierinātas, un tas ir pats galvenais.

Mūsdienās māmiņas analizē informāciju, ko iegūst no citiem pircējiem - gan internetā, gan no draudzenēm vai citām māmiņām. Svarīgi ir spēt nodrošināt produkcijas kvalitāti un drošību augstā līmenī. Tādēļ Canpol izstrādājis īpašu klientu programmu, kas izstrādāta tieši balstoties uz pircēju vēlmēm.

Ko no Canpol savā ikdienā izmanto tu?

Māmiņu Klubs