HiPP BIO tikai labākais no dabas

HiPP BIO tikai labākais no dabas

02. Jun 2015, 10:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

HiPP ir vācu uzņēmums ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi bērnu pārtikas ražošanā, kas ražo bioloģiski tīrus produktus. Vairāk nekā 1000 lauksaimnieki piegādā HiPP uzņēmumam bioloģiski tīrus dārzeņus, augļus, gaļu un pienu.

Labākais uzturs mazulim vienmēr ir bijis un vienmēr būs krūts piens. Krūts piens satur visu nepieciešamo, lai mazulis izaugtu vesels – viegli sagremojamas olbaltumvielas, svarīgākās uzturvielas, kā arī antivielas, kas palīdz aizsargāt  bērnu no slimībām. Taču ne vienmēr bērnam ir iespējas saņemt mātes pienu.

Mākslīgie piena maisījumi zīdaiņiem: stingri reglamentēti saskaņā ar likumu

Zīdaiņi, kuri netiek baroti ar krūti vai tiek tikai daļēji baroti ar krūti ir nepieciešami speciālie piena maisījumi; ar sastāvu, kas veidots līdzīgi mātes pienam. Bērna organisms vēl joprojām ir ļoti jūtīgs, tādēļ regulas, kas attiecās uz mākslīgajiem piena maisījumiem ir ļoti stingras.

Galvenokārt,  piena maisījumu sastāvā ir govs piens – tas ir noteikts ar likumu. Govs piens nodrošina kalciju un vērtīgas olbaltumvielas. Tomēr govs piens nav piemērots zīdaiņiem un maziem bērniem, jo viņiem ir jūtīgs kuņģa-zarnu trakts, tāpēc tam ir jābūt mainītam vairākos būtiskos aspektos: pirmkārt, olbaltumvielu daudzums attiecīgi piena maisījumam ir samazināts, otrkārt, klāt ir pievienota laktoze vai citi ogļhidrāti, sūkalu olbaltumvielas, augstas kvalitātes augu eļļas, vitamīni un mikroelementi, lai nodrošinātu, ka gala produkts ir pēc iespējas līdzīgāks krūts pienam.

HiPP mākslīgie piena maisījumi ir stingrāk kontrolēti kā to prasa likums

Visi HiPP piena maisījumi ir pakļauti visstingrākajām kontrolēm. Kas attiecas uz izejvielu materiāliem, mēs pārsniedzam likuma prasības uz piena maisījumiem un tās ir daudz stingrākas nekā to nosaka likums. Mēs garantējam drošību mazulim ar ļoti stingras kvalitātes kontroli, sākot ar izejvielām līdz gala produktam.

20150521093627-71426.jpg

HiPP BIO tikai labākais no dabas

Tā kā piens ir vissvarīgākā sastāvdaļa piena maisījumos, tad mums ir ļoti svarīgi no kurienes piens tiek iegūts. Mūsu pārliecība un iespējas ražošanā ir izmantot tikai stingri kontroletas bioloģiskās sastāvdaļas, kas ir brīvas no ĢMO*. Attiecībā uz izejvielu izvēli, mēs skaidri pārsniedzam likumā noteiktās prasības attiecībā uz mākslīgajiem piena maisījumiem. Šīs rūpes dod labumu ne tikai mazulim, bet arī videi, kurā mazulis aug.

*ĢMO – ģenētiski modificēti organismi

ES BIO produktu direktīva pauž skaidru „nē” par ģenētiski modificētiem augiem (arī barībai). Arī HiPP ir skaidras nostādnes par bioloģisko lauksaimniecību,un mēs uzskatam, ka tas nav savienojams ar gēnu inženēriju. Mūsu ilgstošā pieredze pārstrādājot BIO izejvielas garantē augstākās kvalitātes produktus  Jūsu mazulim. Tā ir ļoti īpaša BIO kvalitāte, ko garantē Klauss Hipps personīgi ar HiPP BIO zīmogu.

HiPP BIO zīmogs garantē augstāko kvalitāti, kas pārsniedz regulas, ko nosaka ES BIO direktīva.

BIO piens

HiPP izmanto pienu no saimniecībām, kas stingri darbojas saskaņā ar bioloģiskās  lauksaimniecības noteikumiem. Govis tiek turētas viņām dabīgos apstākļos un vairāk nekā 200 dienas gadā pavada ganībās, kur ēd zāli, kas ir bez minerālmēsliem un ķīmiskiem pesticīdiem. Šie dzīvnieki tiek baroti ar dabīgu zāli, sienu vai graudiem garantējot augstāko BIO kvalitāti, kas ir bagāti uzturvielām veidojot veselīgu pienu. Tas padara BIO pienu HiPP piena maisījumos tik vērtīgu.

HiPP Combiotic®ir mūsu jaunākās paaudzes piena maisījums.

20150512153819-22054.jpg20150512153827-32968.jpg20150512153834-36384.jpg

HiPP 2  Combiotic®  unikālā kombinācija:

  • ar prebiotiskajam šķiedrvielām (GOS*), kas dabīgi atrodas mātes pienā
  • *piena galakto-oligosaharīdi
  • ar probiotikām (L.Fermentum)
  •  ar LCP: garo ķēžu polinepiesātinātajām taukskābēm (omega 3&6), kuras ir sastopamas arī mātes pienā. Tās ir īpaši svarīgas dzīves pirmajos mēnešos.
  • ar vitamīniem
  • viegli pārstrādājas kuņģī, nesatur lipekli (glutēnu)  (saskaņā ar likumdošanu) piemērots, lai nodrošinātu visas mazuļa uztura vajadzības.

Cik svarīgas ir prebiotikas un probiotikas?

 Prebiotikas (oligosaharīdi) kalpo par pārtiku dabīgajām pienskābajām baktērijām, tādejādi veicinot veselīgu zarnu mikrofloru.

Probiotikas ir dabīgās pienskābās baktērijas, kas kolonizējas zarnās un var novērst nevēlamo vai patogēno baktēriju izplatīšanos zarnās. Tādejādi veido īpašo aisardzības apvalku, jo 70% imūnās sistēmas šunu atrodas zarnās.

Kombinējot prebiotikas un probiotikas kopā tās veido simbiozi, kas labvēlīgi ietekmē zarnu traktu - novērš kolikas, aizcietējumus, kā arī samazina gastrointestinālās un respiratorās infekcijas.

Cik svarīgas ir Omega-3 taukskābes?

Omega-3 polinepiesātinātās taukskābēm tieši zīdaiņa vecumā ir ļoti svarīga nozīme smadzeņu un nervu šūnu attīstībai, kā arī tās palielina garīgo attīstību, IQ līmeni un redzi. Pirmajos divos dzīves gados bērnu smadzenes aug un nobriest visvairāk, tāpēc regulāra Omega-3 taukskābju uzņemšana ir īpaši svarīga: 0,5% no ikdienas enerģijas vajadzībām bērnam būtu jāsedz ar Omega-3 taukskābēm.

Svarīgi ir arī optimizēt vitamīnu un minerālvielu sastāvu.

Govs pienā tiek samazināts kalcija, kālija un nātrija daudzums, bet papildināts dzelzs, jods, cinks, varš, fluors, mangāns un selēns. To arī bagātina ar A, D, E, K, B1, B2, B3, B6, B12, PP vitamīniem, niacīnu un biotīnu, lai mazulis saņemtu visu nepieciešamo normālai attīstībai.

Visi piena maisījumi tiek ražoti bez jebkādām sastāvdaļām, kas satur glutēnu.

Uzziniet vairāk www.hipp.lv

 20150512084930-47015.jpg