Biezenīšu komentāru konkurss ir beidzies!

07. Oct 2014, 10:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piebarošanas procesa sākumā nav nekā labāka par garda biezenīša porciju. Kartupeļu biezenītis, burkānu biezenītis vai asorti, augļu biezenītis vai jauktais. Aicinājām pastāstīt komentāros, kādi biezenīši garšo jūsu bērniem, kādus gatavojat un kādus iegādājaties!


BALVU FONDS

Bērnu pārtika - Hamanek

20140919102638-95413.jpg

Mācību karotītes NUK Soft no silikona

20140703104843-84965.jpg

  • Īpaši mīksta - paredzēta saudzīgai ēdināšanai
  • Ideāli piemērota bērna mutītei
  • Īpaši garš rokturis - lieliski der augstām burciņām
  • Lietošanai no 4 mēnešu vecuma

Kurš tiek pie balvām?

fejux

Viņa stāsta "Manai meitiņai, var teikt, garšo pilnīgi viss :) Biezeņus gatavoju pati, dārzeņus iztvaicēju un sablenderēju. Sākām piebarošanu ar jauno kartupelīti, burkāniņu, kabaci no pašu dārza. Tagad jau esam nomēģinājuši gandrīz visus dārzeņus, kas piemērtoti 6 mēnešus vecam bērnam. Parasti gatavoju kādus trīs dārzeņus kopā, lai dažādas garšas. Šobrīd ēdam biezenīti arī ar gaļu - vistas vai truša. Arī saldos biezeņus gatavoju pati un dodu pēc putriņas, jo kopā ar putru samaisītu meitiņa neēd. Saldos biezeņus gatavoju no persikiem, nektarīniem, āboliem, bumbieriem. Ābolu biezenis viens pats negāja īsti pie sirds, jo bija skābens. Gatavos biezeņus pagaidām nav nepieciešamība iegādāties, jo meitiņa ēd visu un arī dodoties ciemos, tiek ņemts līdzi iepriekš sagatavotais biezenis. Bet domāju, ka kādreiz noteikti pamēģināsim, ko piedāvā veikalu plaukti"

APSVEICAM!

Balviņas saņēmēju gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 7.novembrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Paldies, ka esat kopā ar mums!

Māmiņu Klubs

Konkurss notiek sadarbībā ar

20140922153317-49888.jpg