Bez mitrajām salvetēm no mājas laukā neizejam

14. Apr 2014, 19:16 Liene Krúza Liene Krúza

Mitras salvetes majas ir atradusas vel pirms berniem. Man patik,ka bez raizem ir kur rokas noslaucit. Jau vien,apmekelejot veikalus,ir visvisadi bacili,un rokas nomazgat nav kur. Nekaunos teikt,ari man pasai pec wc apmeklejuma labprat patik apslaucities ar mitrajam salvetem. Loti liels paligs mitras salvetes ir dublu laika. Lai apavi neizskatas briesmigi,kapjot ieksa transportlidzekli,atri un bez raizem tiek notiriti apavi. Un ne tikai,ari ja uz apgerba uzkrit kads ediens vai k.kas tamlidzigs. Sat tad salvetites izmantoju noslaukot puteklus.  Vinas tak var izmantot vienalga kur.

Taka mums ir 2bernini,salvetes vel jo vairak ir loti aktuala tema.  Meitai atlauju salvetes izmantot,apslaukot savas mantas- masinas,vel saglabajusos grabulus, lellem mutes,dibenus utt. Vel joprojam meitai( 3g 7m)dupsi neslauku ar toletes papiru,bet gan ar mitrajam salvetem,pat uz darzinu tiek dotas mitras salvetes. Vienmer ir lidzi salvetes dodoties pastaiga.Bernam patik panaskoties,tad glabins ir vienmer soma - mitras salvetes.Ta ka mes biezi dodamies pie omes,tad ari pie vinas stav vairakas pakas ar mitrajam salvetem. Musu iecienitas salvetes ir PAMPERS zala iepakojuma. Vinas ir maigas ar alveju un loti patikamu smarzu . Neviena diena nav iedomajama bez mitrajam savetem

20140414182747-57255.jpg

Savam 7nedelas vecajam delinam izmantoju citas mitras salvetes,un tas ir BUBCHEN ar ellinu. Ja man kads prasis kapec? Tad sim salvetem ir viena loooti laba ipasibas,tas nav aukstas,slaukot mazo dupsiti. Laikam diez ko  labi berns nejutas,ja panem kadu citu mitro salveti un  nakst vidu ar to noslauka dupsiti,breka nakts vidu majas ir garanteta.Pati sev es perku vienalga kadas,bet nevienai neesmu atklajusi,so burvigo ipasibu.Sis pasas salvetes es izmantoju ari meitai,pirmo dzives gadu. Pec savas pieredzes varu pateikt,nekad neesmu nozelojusi,ka esmu izvelejusie tiesi sis  salvetes,varu ieteikt izmeginat ari citam mammam.Bet vinas nevar nopirkt jeb kura veikala,un vinas ir daudz dargakas par visam parejam. Puikinam patik,vismaz nav jaraud,un nav jasilda salvetites uz radiatoriem ,lai noslaicitu dupsiti.

20140414185925-53574.jpg

20140414190351-12917.jpg

Mani milie berneli.

KONKURSS: Mitrās salvetes mans glābējs №1

20140407123150-88110.jpg