Bērnība ar Tommee Tippee: jauns FOTOkonkurss ar brīnišķīgu balvu!

Bērnība ar Tommee Tippee: jauns FOTOkonkurss ar brīnišķīgu balvu!

27. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs nāk klajā ar jaunu FOTOkonkursu "Bērnība ar Tommee Tippee". Tajā piedalīties var jebkurš, kam ir fotogrāfijas, kurās redzams mazulis ar kādu no Tommee Tippee produktiem! Un, ja tādu bildīšu vēl nav, visu vēl varat pagūt noorganizēt!

Bērnība gandrīz vienmēr asociējas ar kaut ko gaišu, priecīgu, košu, dzīvespriecīgu un smieklu pilnu. Tikai bērnībā mūs gaida tik daudz atklājumu un tik daudz jaunu emociju.

Starp tiem, kas pazīstami ar Tommee Tippee produkciju, arī noteikti sastapsim tādus, kam šīs produkcijas izmantošana saistās ar prieku, un, pats galvenais, ērtībām.

20130903140943-95956.jpg

Jau vairāk kā 45 gadus šis uzņēmums specializējas bērniem un māmiņām nepieciešamas produkcijas ražošanā. Pa šo laiku pamata sortimenta produkti - pudelītes, krūzītes, piena pumpīši piedzīvojuši būtiskas pārmaiņas.

Pastāvīgas inovācijas ir viena no būtiskākajām Tommee Tippee priekšrocībām. Un tas nav nejauši, jo mainās arī vecāku dzīves apstākļi, mazuļu audzināšanas kritēriji, mainās arī māmiņu vēlmes, jo mēs taču vienmēr tiecamies uz mūsdienīgām, drošām bērnu aprūpes precēm. Un kas nav mazsvarīgi - mainās arī ražošanas noteikumi, tiek radīti aizvien jauni nosacījumi, kur vēl vairāk piedomāts par bērnu un vecāku drošību, izmantojot tikai uzticamus, pārbaudītus materiālus ražošanā.

Visa Tommee Tippee produkcija ir ražota Lielbritānijā, un ražošana norit ar speciālistu piedalīšanos. Konkrēti runa ir par pediatrijas un bērnu stomatoloģijas speciālistiem, kas zina, kas bērniem ir patiešām labākais.

Visi lietotāji atzīst, ka Tommee Tippee produkcija ir patiešām stilīga un kvalitatīva, pie tam, to ir radījuši pasaulē zināmi pediatri, kas risina pašas izplatītākās problēmas, kas saistās ar bērnu aprūpi. Uzņēmums patiešām rūpīgi izturas pret jauno vecāku un mazuļu vajadzībām, un zinātniski pieiet jebkura jauna izstrādājuma ražošanai.

Sastapt Tommee Tippee produkciju patlaban iespējams vairāk kā 45 pasaules valstīs. Un visur šo produkciju vecāki ļoti iecienījuši.

Vai tavā ģimenē tiek lietots kaut kas no Tommee Tippee?

20130903141010-41106.jpg

Ja jā, tad tu esi potenciālā šī jaunā FOTOkonkursa dalībniece!

LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ

UN LAIMĒTU BALVU, jārīkojas šādi:

20130903141027-63744.jpg

- atrodi ģimenes arhīvā bildes, kurās attēlots tavs mazulis un kaut kas no Tommee Tippee;

- pievieno bildes un katrai pievieno arī komentāru par Tommee Tippee produkciju, pastāsti, kur tā iegādāta (vai tā bija dāvināta?), cik ilgi izmantojat, cik tā ir ērta izmantošanā, kādas ir tās priekšrocības vai trūkumi utt.

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu blogu!
  • Izvēlies sadaļu Mazulis un tagu Konkursi, Tommee-Tippee--Būt-tuvāk-dabai
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Nav svarīgi, cik daudz bilžu jums ir, galvenais, lai tajās būtu gan mazulis, gan Tommee Tippee produkcija, tas ir pamata nosacījums.

GALVENĀ BALVA

Interesantākā bloga autors

iegūs dāvanā

ĒDINĀŠANAS KOMPLEKTU Explora

20130903140308-19798.jpg

Tajā ietilpst: krūzīte, šķīvītis, lacīte

Konkurss ir spēkā līdz 27.septembrim, ieskaitot.

VEIKSMI!!!