Autiņbiksītes,ko lietojam

20. Jun 2013, 15:36 Saulite21 Saulite21
Autiņbiksītes ir svarīgākais, kas ir vajadzīgs bērnu pūriņā! Kad gaidīju Emīlu bieži vien domāju kādus lietosim?

Biju izlēmusi par "pampers" autiņbiksītēm, jo es tos uzskatīju par populārākajiem un gribēju savam mazulim to labāko. Pamēģināju, bet man nepatika, ne smarža, un bija jāmaina ļoti bieži viņus un kad pamēģināju "pampers" salvetes, tad mazajam parādījās izsitumi un sapratu ka tas neder. Tad es nolēmu pamēģināt "Huggies"!

Un tie bija super! Bet tad mēs ar vīru sākām domāt kāpēc jāpērk tos dārgos pamperus? Mums daudzi paziņas ir izauguši ar "Optima līnija" Bet tie nederēja, dēlam parādījās izsitumi!Tad mēs pamēģinājām "Loving" un ziniet mani apmierināja :).

Lietojām tos diezgan ilgi. Bet tad man vienubrīd takā apnika lētie varianti un tad es izlēmu pamēģināt "huggies Super dry". Pamēģināju un es biju vēl vairāk apmierināta. Tad mēs sākām lietot viņus un dēls bija ļoti apmierināts. Lietojām tik ilgi kamēr dēls izauga.

Paaugās lielāks un tad sākās problēma ar pamperu nomaiņu. Dēls muka prom! Esam pat turējuši pa abiem. lai tos nomainītu :D. Bet ķēru kādu mēnesi un dēls raudāja un tad es nolēmu VISS pietiek! Ieraudzīju ka "huggies Step in" ir uz akciju un nolēmu nopirkt. Un ticiet es esmu apmierinātu un dēls arī:). Tagad dēls var staigāt laimīgs un mamma arī apmierināta.Kā es  novēršu uzmanību ka mainam autiņus?
 
Es parasti runāju un stāstu ko mēs tagad darīsim!Pastāstu ko liksim virsū un kādi zīmējumi uz autiņbiksītēm ir.


Saulīte21