Brīvas vietas attīstošās rotaļu nodarbībās bērniem ar Kristīni Asonovu

Brīvas vietas attīstošās rotaļu nodarbībās bērniem ar Kristīni Asonovu

06. Oct 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noteikti esi pamanījusi, ka ar mazulīti rotaļas nepārtraukti mainās. Mazulis pirmajā dzīves gadā kļūst arvien kustīgāks, tāpēc vajadzētu viņam pēc iespējas vairāk atļaut dzīvoties pa grīdu, kur bērnam ir vairāk iespēj trenēt dažādas kustības, un kur ir droši, jo nevar nokrist. Uzzini vairāk par rotaļām, ko vari piedāvāt mazulim šajā vecumposmā, nākot pie fizioterapeites Kristīnes Asonovas uz nodarbību!

PIESAKIES NODARBĪBĀM ŠEIT->>>

Nodarbības laikā tu uzzināsi:

  • kā iekārtot vidi atbilstoši bērna attīstības posmam;
  • iemācīsies būt pacietīga un vērot savu mazuli;
  • kā saredzēt kādas bērna spējas, ko ikdienā neesi pamanījusi;
  • iegūsi kādu noderīgu padomu no vecākiem vai fizioterapeites par Tev interesējošu jautājumu.

Kā notiks nodarbības?

Grupiņas tiks veidotas mazas - ne vairāk kā 6-8 bērni ar vecākiem vienā grupiņā.

Dažkārt vislielākā vecāku problēma ir tā, ka viņi īsti nezina, kā ar bērnu jādarbojas - vai nu tiek iedota liela mantu kaste un ar tekstu "nu, tagad spēlējies!" viss beidzas,  vai arī vecāki baidās bērnam pieskarties, ierādīt ko jaunu.

Tātad sākumā būs laiks sadraudzībai un komunikācijai- māmiņas ļaus bērniem pašiem darboties un nemēģinās viņiem palīdzēt kaut ko dabūt, aizsniegt vai paņemt. Šādā veidā vecāki var lieliski pavērot arī citus mazuļus un pamanī sīkumus, ko bērns dara, ne tikai to, ka bērns sācis velties, rāpot vai staigāt!

Šī ir lieliska iespēja vecākiem redzēt, cik dažādi viena vecuma un viena attīstības posma mazuļi attīstās un ko viņi dara.

Pēc šādas pavērošanas vecāki kopā ar fizioterapeiti izrunās un salīdzinās lietas, kas ir pamanītas vienā vai otrā bērnā un vecāki varēs dalīties pārdomās, kas ir mainījies kopš iepriekšējās reizes! Tāpat vecāki saņems arī padomus, iedrošinājumu no fizioterapeites Kristīnes Asonovas un citiem vecākiem par jebkuru interesējošu jautājumu par bērna attīstību, ēšanu, psiholoģiju, piemēram, mazulis negrib gulēt uz vēdera, bērns negrib ēst...   

PIESAKIES NODARBĪBĀM ŠEIT->>>