BEZMAKSAS lekcija topošajiem un jaunajiem vecākiem: Ko darīt, ja bērniņš ir slims?

BEZMAKSAS lekcija topošajiem un jaunajiem vecākiem: Ko darīt, ja bērniņš ir slims?

11. Apr 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad bērniņš ir ieradies mājās no dzemdību nodaļas, jaunajai ģimenei sākas jaunas rūpes- ikdienas aprūpe, pastaigas, vannošana, barošana. Bet reizēm šo jauko laiku aptumšo fakts, ka mazulītis ir saslimis. Jā, bēbīši var saslimt arī pirmajā dzīves gadā. Piemēram, tās pašas kolikas- ne tieši slimība, bet diskomforta stāvoklis mazulim, kas rada stresu un nepatīkamas sajūtas kā mazulim, tā vecākiem. Vai laiks,kad nāk pirmie zobiņi- gan temperatūra, drudzis, nepatīkamas sajūtas mutē vai iesnas.

Lai cik ļoti mēs vēlētos pasargāt mūsu atvases, diemžēl tas pilnībā nav iespējams, tāpēc vienmēr labi ir būt sagatavotam šādās situācijās un ievērot profilakses pasākumus, lai zinātu,ko darīt, kad bērniņš ir jau saslimis.

Māmiņu Klubs aicina uz semināru topošajiem un jaunajiem vecākiem, lai divu stundu garā lekcijā pastāstītu,ko darīt, kad bērniņš ir saslimis, liekot uzsvaru uz pirmo dzīves gadu, kad jaunajiem vecākiem, sevišķi tiem, kuri par tādiem kļuvuši pirmo reizi, ir tik daudz jautājumu!

Lekciju vadīs pediatre un Māmiņu Kluba eksperte Anna Birka

20130904134407-51669.jpg

Lekcijas laikā uzzināsi:

- Kādas ir biežākās saslimšanas bērnam pirmajā dzīves gadā;

- Ko darīt, ja mazulim sākušās kolikas;

- Vai ir paņēmieni,kā kolikas novērst;

- Saaukstēšanās: profilakse, paņēmieni mazināšanai un atveseļošanās;

- Drudzis, temperatūra;

- Iesnas deguntiņā;

- Mīti un patiesības par bērnu slimošanu pirmajā dzīves gadā.

BONUSS! Visi vecāki,kas apmeklēs lekciju, saņems uzskatāmu materiālu par to,kā tikt galā ar drudzi un saaukstēšanos pirmajā dzīves gadā. 

Cik maksā lekcija?

Lekcija ir bez maksas

PIESAKIES LEKCIJĀM ŠEIT->>>