Atpūta kopā ar bēbīti

Atpūta kopā ar bēbīti

11. Jul 2017, 13:36 PirmoreizMamma PirmoreizMamma


Arī mēs esam vieni no tām aktīvajām ģimenēm, kuri neuzskata ka bērniņš ir traucēklis, vai apgrūtinājums .Neuzskatam ka šobrīd mums līdz 3 gadu vecumam kad bērniņš jau ies savām kājiņām un būs patstāvīgāks ir jāpaliek tikai mājās un atpūsties kopā ar bēbīti ir tīrais apgrūtinājums, kā par to daudz ir dzirdēts no citām ģimenēm! Nebūt nē, ir savādāk, nedaudz vairāk jāpievērš uzmanība plānošanai un uz priekšu :)
Viena no pēdējam mūsu atpūtām bija tepat Rīgā, uz atpūtas kuģīša "Vecrīga" .
Laiks bija fantastisks , patikams un saulains vasaras vakars, kuru šogad diemžēl nav dikti daudz.. mums patika, mazajam arī, ar interesi vēroja viļņus, cilvēkus pie galdiņiem..
Nemaz neuzskatu ,ka šis pasākums ar 8.mēnešus vecu zīdainīti būtu kas bīstams vai nepiemērots.Nemanījām arī nosodošus skatienus no apkārtējiem atpūtniekiem ,ka esam uz klāja ar tik mazu bēbīti!
Patīkama atpūta pašiem, mazajam pasaules pētniekam arī kas jauns un interesants.
Viennozīmīgi iesakām, pozitīvām emocijām pilns brauciens lai nedaudz atšķaidītu šī gada vēsos "vasaras" varbūt rutīnā ieslīgušos vakarus :)

Kādas interesantas vietas/lietas esat apskatījuši vai darījuši jūs kopā ar zīdainīti, labprāt paklausītos un smeltos idejas nākamajiem izbraucieniem :))