PIEDALIES: Kurā dienā jūs vēlētos doties uz Rīgas 1.slimnīcu?

PIEDALIES: Kurā dienā jūs vēlētos doties uz Rīgas 1.slimnīcu?

05. Mar 2014, 09:25 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Pagājušajā nedēļā saņēmām māmiņas Elīnas blogu par došanos uz Rīgas 1.slimnīcu, kas diemžēl nevainagojās ar panākumiem, jo nācās ratus celt un nest, nevis stumt, gaidot bērniņu. Lūk, esam saņēmuši atbildi!

 Vispirms paldies, ka izmantojat mūsu sniegtos pakalpojumus. Tātad esiet pamanījušas mūsu centienus atjaunot Rīgas 1.slimnīcu, novērtējušas uzlabojumus. Atgādinu, ka esam vecākā civilā slimnīca Latvijā, kur tiek ārstēti pacienti jau kopš 1803.gada, izdzīvojusi laikmetu līkločus, pat karus, bet gandrīz tika aizvērta ar valdības lēmumu 2010.gadā. Tikai pateicoties Rīgas domes atbalstam tiek veiktas investīcijas telpu remontā un medicīniskajās iekārtās.

Kā apliecinājums tam ir arī rekonstruētais 23.korpuss - poliklīnika "Šarlotes", kura darbu uzsāka pagājušā gada rudenī. Šajās jaunajās, gaišajās telpās strādā mediķi no bijušā „Veselības nams 5”, kurš atradās Brīvības ielā 100, Grēcinieku ielā 34 un Bērnu zobārstniecība no Stabu ielas 9. Šajā poliklīnikā ir īpaši padomāts par jauno māmiņu ērtībām - jaunā piebūve ar speciāli paredzēto ratiņu stāvvietu, atpūtas istaba, kurā var mazuli pabarot, pārģērbt un nomazgāt.

Pamazām 100-gadīgās ēkas tiek renovētas un aprīkotas atbilstoši šodienas prasību līmenim. 22.korpusam tika veikta vienkāršotā renovācija, kas neparedz šim kultūrvēsturiskajam piemineklim fasādes izmaiņas. Bet Jums ir taisnība un vieglāk no izpratnes par celtniecības darbu terminoloģiju nepaliek - ar ratiņiem ieklūt ēkā ir problemātiski.
Lai rastu kādu risinājumu, aicinu Jūs satikties pie Šarlotes poliklīnikas bērnu spēļu laukumā nākošnedēļ, Jums ērtā dienā un laikā. Mums piebiedrosies arhitekte Anna Vasiļjeva, slimnīcas tehniskais direktors Marians Paplavskis, poliklīnikas Šarlote vadītāja Sarmīte Dzene. Lūdzu piedāvājiet iespēju atnākt uz 1.slimnīcu pēc iespējas vairāk māmiņām, ieteicams būtu ar dažādiem bērnu ratiņiem.

Gaidīsim informāciju ar Jums vēlamo tikšanās laiku.

Iveta Medne
Sabiedrisko attiecību speciāliste
RP SIA "Rīgas 1.slimnīca"
www.1slimnica.lv
https://www.facebook.com/SiaRigas1Slimnica
https://twitter.com/1slimnica

Ko sakāt? Dosimies kopā, lai īstenotu ieteikumus,kā apkārtējo vidi padarīt pieejamāku māmiņām?Gaidām komentārus tepat mājas lapā!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Mar 2014, 12:26

Māmiņa Elīna tiek no trešdienas līdz piektdienas jebkurā laikā, bet no pirmdienas līdz ordienai laiks varētu būt pēcpusdiena!
Ko sakāt?

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Mar 2014, 09:25

Vai māmiņas, jums ir konkrēta diena,kad būtu ērtāk doties uz 1.slimnīcu?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 27. Feb 2014, 15:45

Tas atkarīgs, kā saorganizēsimies! Kuru dienu jums būtu ērtāk?

jolanta.asti jolanta.asti 27. Feb 2014, 14:42

Mums tieši nākamnedēļ jāstaigā uz masāžām, obligāti pienāksim!

27. Feb 2014, 11:49

Hmm. Tā kā ši ir mūsu veselības iestāde, tad labprāt. Īpaši interesē poliklīnikas "Bruņenieku" koncepts par ratiņu iekļūšanu ēkā, jo līdz šim nācies stiept pa trepēm.

Par poliklīniku "Šarlotes" protams smaidīgi māju ar galvu, jo tik tiešām tur par māmiņām padomāts. 👍 Ir ratiņu novietne, kur ratiņus pat var piesprādzēt/pieslēgt, lai kāds alkatīgāks roku pāris neaizstumj un bērni nepaliek bez vāģīšiem.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 27. Feb 2014, 11:42

Noteikti izmantojiet iespēju aiziet un "notestēt" vidi kopā ar ratiņiem un arhitekti. Tā ir mūsu iespēja palīdzēt padarīt vidi bērniem draudzīgu un tādā veidā daudzi citi vecāki ar bērniem pilsētā tikai iegūs!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Feb 2014, 11:10

Rīkojamies un apkārtējo vidi mēs padarīsim labāku!