Ādas kopšanas līdzekļi

09. Nov 2012, 18:38 maijbite maijbite

Labdien!

 

Pastāstīšu par ādas kopšanas līdzekļiem, ko lietojam mēs...Bepanthen krēms vai ziede tika lietota gan dupsim, gan arī ejot ārā – sejiņai (1. gadā).

 Otrajā gadā lietojām Essex (gan balto ar violeto tūbiņu, gan arī brūno).Pirmais Essex palīdzēja tikt vaļā no sārtas un zvīņainas ādas, kas meitai parādījās tieši aukstajos mēnešos.

20121109183534-81687.jpg

 

Pagājušajā gadā aukstajos ziemas mēnešos lietojām krievu firmas krēmu. Patika un savu uzdevumu labi pildīja.

20121109183701-55793.jpg

Šobrīd, pēc daudziem ieteikumiem, vakaros ir rituāls, ka gan es sev, gan meitiņa sev (gan arī tētim, lāčiem, lellēm) iesmērējam elkoņu un ceļgalu ādiņu ar aprikožu kauliņu eļļu. (bildītes nav, bet ja būs, ielikšu komentāros)...

 Tā mēs rūpējamies par meitas ādiņu!

 Maija

Konkurss: Kā tu kop sava bērna ādu rudenī?


Bubchen - maigākajai ādai pasaulē!

Dabiska ādas aizsardzība visiem laikapstākļiem

Bübchen Wind & Weather Cream sastāvā ir karitē eļļa, pantenols, kas ar speciālo dabīgo vielu komplektu nodrošina ādai neaizstājamas taukskābes un mitrumu, stiprina dabīgās ādas aizsargspējas un saudzē zīdaiņa ādu.

Krēms īpaši saudzīgi aizsargā un kopj maigo un jūtīgo zīdaiņa ādu ar mandeļu eļļu un vitamīnu E. Tas stabilizē ādas mitruma saturu un novērš tās izžūšanu. Šis krēms ir piemērots arī pieaugušajiem, tāpēc iegādājoties šo krēmu, būsi parūpējusies par veselīgu sejas ādu gan bērnam, gan pieaugušajam šajos aukstajos vējos!

maijbite maijbite 11. Nov 2012, 17:01

Šādu aprikožu kauliņu eļļu lietojam.