Stāstiņš par mazo princesīti

Stāstiņš par mazo princesīti

15. Apr 2012, 13:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Stāstiņš būs par mazo princesīti Lauru un viņas matiņiem.

 

Reiz pie kādas ģimenes ciemos atnāca Laimes māte uz uzdāvināja viņiem visdārgāko kas viņiem jelkad ir bijis, mazo princesīti, kuru vecāki nosauca par Lauru. Princesīte jau no pirmās dienas varēja lepoties ar smuku matu ērkulīti uz galvas, bet visvairāk par to lepojās viņas mamma un domās jau uzbūra cik skaistas frizūras varēs taisīt savai mazajai princesei.

 

Matiņi princesītei ātri vien auga un bija jāsāk domāt par frizūru. Mamma princesītei bija sapirkusi visādas skaistas sprādzītes un matu gumijas, bet mazajai princesītei visskaistākā frizūra šķita tāda ko saveidojis vējš vai miega rūķis. Tā nu mammai bija jāatliek savi sapņi par frizūrām uz vēlāku laiku un jāsauc palīgā mazās matu laumiņas, kuras palīdzēja apgriezt matiņus uz pierītes, lai nelien actiņās. Laumiņām gan bija jānāk tikai tad kad mazā princesīte čučēja, jo savādāk viņām neizdevās veikt savu darbiņu.

 

 

 

Vēlāk jau laumiņas pastāstīja mazajai princesītei par jauko frizētavu, kura viņai ļoti iepatikās un tur ļoti patīk iegriezties vēljoprojām.

 

 

 

 

Nu jau mazā princesīte ir nosvinējusi 3 gadu jubileju un vēl joprojām visskaistāko frizūru prot uztaisīt vējš vai miega rūķis. Vienīgi dažreiz princesītei sagribas uztaisīt skaistas minča austiņas, jo princesītei ļooooooti patīk kaķi, gan uz apģērbiem, gan īsti, gan neīsti, jebkādi.

 

 

 

Tā nu mazā princesīte laimīgi dzīvojas un priecājas par vēja sajauktiem matiem un katru dienu nepacietīgi gaida lietu, lai varētu priecāties par matos mirdzošām lietus pilītēm.

 

Attā, līdz nākamajiem princesītes stāstiņiem.

 

 

Balvai ir ilustratīva nozīme

 

IESŪTI SAVU STĀSTU AR BILDĪTĒM ŠEIT!