Lūk, kāda viņa ir – Tommee Tippee pudelīte

Lūk, kāda viņa ir – Tommee Tippee pudelīte

28. Aug 2013, 00:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums iekrita iespēja testēt brīnumpudelīti no Tommee Tippee. Diemžēl, ilgi nebija iespējas tikt tai pakaļ, bet dažas dienas atpakaļ tētis mums to atveda!

Protams, ziņkārība neļāva gaidīt ne minūti.. Mēs aizgājām uzreiz taisīt tēju Nikolai šajā pudelītē!

Pirmais, kam pievērsām uzmanību – pudelītē ir iebūvēts termometrs, kas maina krāsu, atkarībā no šķidruma temperatūras! Tas ir ļoti liels pluss, jo tā uzreiz redzi – var bērnam dot dzert, vai vajag vēl padzesēt!

Otrā pudelītes priekšrocība – anti-koliku sistēma. Uzreiz galvā iešāvās doma, kur mēs bijām ātrāk… Kad vēderiņš nedeva mums mieru.. Tā nu šo pudelīti var droši ieteikt kā pirmo bērniņa pudelīti!

Šī pudelīte derēs arī māmiņām, kas baro ar krūti un kaut kādu iemeslu dēļ pieniņu atslauc! Pudeles knupis ļoti atgādina krūts gala formu.

Vēl viens liels pluss – tā ir pudelītes oriģinālā forma! Mana mazā tikai nesen iemācījās pudelītes turēt rokās, un šo viņa uzreiz apķēra ar abām rociņām, jo tā ir plata un ļoti ērta! 

 

Pudelīte ir ļoti viegla, to var turēt arī ar vienu pirkstiņu :)

 

 

Paldies Māmiņu Klubam, kas deva iespēju atklāt mums šo brīnišķīgo pudelīti! Mēs esam ļoti apmierināti un iesakām visiem pamēģināt šo Tommee Tippee pudelīti! 

Inkusja,maminklub.lv