JOHNSON’S® Baby eļļa: droša un klīniski apstiprināta formula

JOHNSON’S® Baby eļļa: droša un klīniski apstiprināta formula

01. May 2012, 16:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

JOHNSON’S® ir veicis klīniskos pētījumus gan ar vienu pašu JOHNSON’S® Baby eļļu, gan salīdzinājumā ar citiem produktiem par JOHNSON’S® Baby eļļas drošību, iedarbību un panesamību zīdaiņiem.

 

JOHNSON’S® Baby eļļas sastāvā ir tikai trīs sastāvdaļas:

 

  • 99% tīra, farmaceitiskas kvalitātes minerāleļļa
  • izopropilpalmitāts kā mitrinātājs
  • izmeklēts, alerģiju neizsaucošs10 aromāts*.

 

JOHNSON’S® ir veicis klīniskos pētījumus gan ar vienu pašu JOHNSON’S® Baby eļļu, gan salīdzinājumā ar citiem produktiem par
JOHNSON’S® Baby eļļas drošību, iedarbību un panesamību zīdaiņiem. Klīniskie pētījumi, kas veikti ar ādas paraugu pārbaudēm un pārbaudot lietošanas drošību pārbaudes (SIUT), apstiprina JOHNSON’S® Baby eļļas produktu drošību.**

 

JOHNSON’S® Baby eļļas sastāvā nav konservantu un krāsvielu piedevu, un tās ražošana ir pakļauta stingrām pārbaudēm un analīzēm. Produkts atbilst noteiktiem drošības standartiem, ir maigs un tīrs, tas pakļaujas trīspakāpju novērtēšanas principiem:


1. Sastāvdaļu un struktūras izvērtējums: Katrai sastāvdaļai un saliktajai struktūrai ir pārbaudīta drošība

2. Pirmsklīniskās drošības izvērtējums: JOHNSON’S® ekspertlaboratorijas darbinieki analizē produktus, lai pārliecinātos par to drošumu.

3. Klīniskie pētījumi ar dermatoloģisku novērtējumu: Lai pārliecinātos, ka produktiem nav kairinošas vai alerģiskas iedarbības, gan zīdaiņiem, gan pieaugušiem cilvēkiem tiek veiktas lietošanas drošības (SIUT) un ādas paraugu pārbaudes.


Pārbaudes un klīniskie pētījumi apliecina, ka JOHNSON’S® Baby eļļā ir tikai drošas un maigas sastāvdaļas.

 

Klīniskie pētījumi apstiprina JOHNSON’S® Baby eļļas drošumu un maigumu.

 

________________

† JOHNSON’S® Baby eļļā izmantotajam aromātam ir īpašs sastāvs, kas ir īpaši  izveidots, lai tā sastāvā nebūtu neviena no 26 zināmajiem aromātiem, kas rada alerģisku reakciju, un kuri pēc pašreizējām Eiropas prasībām ir īpaši jānorāda uz iepakojuma.

†† Pārbaudes uz ādas kairinājumu ar pārklāšanu uz 48 un 72 stundām nemainīgi ir apstiprinājušas negatīvus rezultātus. [Pārbaudēs ar pārklāšanu viela tiek uzklāta uz ādas un apklāta ar materiālu vismaz uz 48 stundām] Lietošanas drošības pārbaudēs ādas reakcija nekādā veidā nav novērota 4 nedēļu laikā. [Lietošanas drošības pārbaudēs produkti normālā viedā tiek uzklāti uz ādas un tiek novērotas jebkuras iespējamās blakusparādības].

 

JOHNSON’S® Baby eļļai ir ļoti plašs pielietojums, un tam ir liela nozīme, izmantojot eļļu zīdaiņiem.

Johnson's Baby eļļa ar kumelīšu ekstraktu, 200ml

Johnson's Baby eļļa ar alvejas ekstraktu, 200ml

Johnson's Baby eļļa, 200ml

Johnson's Baby bed time eļļa ar lavandu, 200ml