Jau iegādājāmies otru Calgel iepakojumu!

Jau iegādājāmies otru Calgel iepakojumu!

31. Mar 2012, 22:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveicieni visiem! Arī mēs notestējām Calgel zobu gēlu. Šobrīd mūs ļoti nomoka zobiņi un Iļja palicis gaužām kaprīzs un raudulīgs. Rokas pastāvīgi ir mutē, bet paldies Dievam, ka netek vismaz siekalas.

 

Līdz tam mēs lietojām Kamistad gelu, bet tad mums tad piedāvāja izmēģināt Calgel ziedi. Teikšu uzreiz- šis gels mums iepatikās vairāk nekā iepriekš lietotais gels. Lai gan pēc garšas abi geli ir gandrīz vienādi, efekts ir atšķirīgs.

 

Pēc Calgel lietošanas, Iļja kādu laiku pārstāja lit rokas mutē, pārstāja kost mammai un arī raudāt.

 

Šo gelu pārbaudīju arī uz sevi, tas ļoti labi atsvaidzina un atsāpina, tāpēc mēs iegādājāmies jau otru gela iepakojumu. Liels paldies!

 

 

 

Calgel zobu gels

Mazuļiem no 3 mēnešu vecuma

Ātri atbrīvo no sāpēm smaganās, piemīt viegli antiseptisks efekts.

 

Deva

Nelielu gela daudzumu ( apmēram 5-7 mm uzspiež uz tīra pirksta gala) iemasē mazuļa smaganās. Ja nepieciešams, želeju var lietot atkārtoti ne mazāk kā pēc 20 minūtēm, ne biežāk kā 6 reizes dienā.

 

Piesardzības pasākumi

Nepārsniedziet ieteikto dienas devu. Ja ir kādas blakusparādības vai pārdozēšana, pārstājiet lietot zobu gelu un konsultējieties ar savu ārstu.

 
 
Kontrindikācijas
 

Nelietot, ja ir bojātas vai asiņojošas smaganas. Nedrīkst lietot bērniem, kuriem ir alerģija pret lidokaīnu vai kādu citu no Calgel aktīvo vielu vai jebkuru no palīgvielām.

 

Blakusparādības
 

Parādoties jebkādām nevēlamām blakusparādībām, zāļu lietošana jāpārtrauc un jākonsultējas ar ārstu.