Huggies® mitrās salvetes noderēs svētku laikā!

Huggies® mitrās salvetes noderēs svētku laikā!

30. Dec 2012, 08:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mitrajām salvetēm jābūt pie rokas lai kur mēsn būtu- mājās, viesībās vai pastaigā, lai noslaucītu muti, rociņas vai mazuļa dupsi. Huggies® mitrās salvetes noderēs svētku laikā!

Mēs kā māmiņas katra esam unikāla un meklējam personisku pieeju arī bērnu ādas kopšanas līdzekļu klāstā! Huggies apmierina ikvienas māmiņas vajadzības, jo piedāvā 3 dažādu salvešu veidus! Kuru veidu izvēlies Tu

HUGGIES piedāvā trīs veidu mitrās salvetes, izvēlies sev vistīkamākās!

HUGGIES® Pure jaundzimušo māmiņām

2


HUGGIES® Pure mitrās salvetes nodrošina maigu mazuļa ādas attīrīšanu. Kokvilnai līdzīgais materiāls tīra jaundzimušā ādu gluži kā ūdens! Īpaši piemērotas jaundzimušajiem un viņu māmiņām. Salvetes nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas, bet to sastāvā ir 98% tīra ūdens, kas padara šīs salvetes par dabīgām! Tās patiks ne tikai jaundzimušo māmiņām, bet arī māmiņām, kurām patīk viss dabiskais un eko kosmētika!

HUGGIES® Aloe īpašai ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

1

Salvetes ir bagātinātas ar Aloe Vera un vitamīnu E - vielām, kas īpaši labi aizsargā un rūpējas par bērna jutīgo ādu, tāpēc noderēs māmiņām, kuras īpaši vēlas pasargāt mazuļa maigo un jutīgo ādiņu no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.  Alveja jau gadu tūkstošiem ir lietots ārstniecības augs, kura sastāvā esošās aktīvās vielas tiek veiksmīgi izmantotas ādas kopšanā, jo rada pret iekaisuma efektu. Savukārt E vitamīns, kas arī ir mitro salvešu sastāvā ir zināms kā spēcīgs antioksidants, kas īpaši aizsargā ādas šūnas no ultravioletā starojuma, apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

HUGGIES® Aloe mitrajām salvetēm ir viegli reljefēta struktūra, kas nodrošina maigu un efektīvu ādas attīrīšanu. Salvetēm piemītošais vieglais aromāts padarīs mazuļa ādu svaigi smaržojošu!

HUGGIES® Soft Skin dabiski smaržojošai ādai ar Šī sviestu

3

Salvetes ir bagātinātas ar Šī sviestu - vienu no dabas slavenākajiem mitrinātājiem -, HUGGIES® Soft Skin mitrās salvetes rūpējas par bērniņa ādu, sniedzot tai mīkstu un maigu kopšanu. Āda pēc kopšanas paliek ļoti mīksta un dabiski smaržojoša.

Šī sviests jau iepriekš ir plaši izmantots dabīgajā kosmētikā un nu tas ir pieejams arī bērna ādas kopšanai maigā veidā!

Salvetes īpaši patiks tām māmiņām, kuras vēlas savam bērnam nodrošināt labāko, vienlaicīgi ikdienas higiēnā izmantojot viegli smaržojošas un kopjošas mitrās salvetes! Salvetes noteikti patiks arī pašiem bērniem un veicinās ciešāku saskarsmi māmiņai ar mazuli!

Kuras salvetes svētku laikam izvēlies Tu?