Gēls Calgel bērniem patīk!

Gēls Calgel bērniem patīk!

06. Mar 2012, 14:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmais zobiņš Mums parādījās tieši 6 mēnešu vecumā. Bet sešu mēnešu un 20 dienu vecumā parādījās jau otrais zobiņš!

 

Bet Saša turpina grauzt visu, ko var, un, ko nevar – manu degunu, zodu; savus roku un kāju pirkstiņus; visas rotaļlietas – bez izņēmumiem – mīkstas vai cietas.. visu, kas nokļūst rokās vai atrodas blakus.

 

Siekalas tek viņam kā upe. Tā arī bija man pazīme tam, ka tuvojas zobiņu nākšanas laiks; nu un, protams, kaprīzes sāk parādīties, prasās rokās biežāk.

 

Nezinu, kā būs tālāk, bet pirmie zobiņi viņam iznāca visai grūti: gan ar ledu braukāju pa viņa smaganiņām, gan marli tinu uz pirksta, lai pamasētu viņam smaganiņas.

 

Paldies liels Māmiņu Klubam par iespēju šajā brīdī testēt Calgel! Tas nāca tieši laikā, jo pēc neilga pārtraukuma Sašam atkal lien zobiņš!

 

Sašam, protams, patīk, kad smērēju viņam smaganiņas ar Calgel, bet cenšos sekot principam „labāk mazliet mazāk, nekā par daudz”. Sanāk apmēram 4-5 reizes dienā lietot.

 

Pati arī pamēģināju gēlu – man likās, ka sajūta ļoti līdzīga saldēšanai, ko var just, ja ej pie zobārsta, tikai ļoti minimālā dozā.. Un salda garša, saprotams, kāpēc bērniem patīk.

 

Liels paldies izgudrotājiem par to, ka dara Mūsu (māmiņu) dzīvi mazliet vienkāršāku un palīdz Mūsu bērniem pārdzīvot šo periodu mazāk sāpīgi!

 

Paldies Māmiņu Klubam par darbu!

 

Nataša

 

Calgel zobu gels

Mazuļiem no 3 mēnešu vecuma

 

Ātri atbrīvo no sāpēm smaganās, piemīt viegli antiseptisks efekts.

 

Deva

Nelielu gela daudzumu ( apmēram 5-7 mm uzspiež uz tīra pirksta gala) iemasē mazuļa smaganās. Ja nepieciešams, želeju var lietot atkārtoti ne mazāk kā pēc 20 minūtēm, ne biežāk kā 6 reizes dienā.

 

Piesardzības pasākumi

Nepārsniedziet ieteikto dienas devu. Ja ir kādas blakusparādības vai pārdozēšana, pārstājiet lietot zobu gelu un konsultējieties ar savu ārstu.

 
 
Kontrindikācijas
 

Nelietot, ja ir bojātas vai asiņojošas smaganas. Nedrīkst lietot bērniem, kuriem ir alerģija pret lidokaīnu vai kādu citu no Calgel aktīvo vielu vai jebkuru no palīgvielām.

 

Blakusparādības
 

Parādoties jebkādām nevēlamām blakusparādībām, zāļu lietošana jāpārtrauc un jākonsultējas ar ārstu.