Aptauja: iegādājoties aprūpes piederumus, noteicošā ir kvalitāte

Aptauja: iegādājoties aprūpes piederumus, noteicošā ir kvalitāte

24. Sep 2012, 19:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēgusies Tommee Tippe aptauja par aprūpes piederumu lietošanu Māmiņu Kluba mazuļiem! Rezultāti patiesi ir interesanti!

 

Kā var secināt no aptaujas rezultātiem, liela daļa no bērnu aprūpes piederumiem tiek iegādata jau grūtniecības laikā, ņemot vērā tādus aspektus kā kvalitāte (68,6%), labas atsauksmes (7,2%), cena (4,9%) vai preces dizains (5,8%).

 

Ja runā par noderīgākajām un mazāk vērtīgajiem aprūpes piederumiem, tad rezultāti liecina, ka 32,2% pašreiz noder visvairāk māneklītis, tomēr jautājumā par mazāk noderīgajām lietām arī māneklītis ieņēma vadošo pozīciju. Šo variantu bija atzīmējuši 17,4% aptaujāto. Par vērtīgiem priekšmetiem pašreiz tiek atzīti arī galda piederumi, pudelīte un bļodiņas. Kā redzams, ēdam mēs visi un bez tā patiesi nevar iztikt.

 

Veikalu plauktos ir dažādu firmu dažādas produkcijas, ka acis vai žilbst. 52,1% Māmiņu Kluba aptaujātās māmiņas atzina, ka mēdz iegādāties dažādu zīmolu preces, savukārt 1/5 no aptaujātajiem jau grūtniecības laikā izlēma, kuram no zīmoliem uzticēties vairāk un kura zīmola preces iegādāties. Bija arī māmiņas, kuras dažādu apsvērumu dēļ jau pirms grūtniecības bija izlēmušas, kādas firmas ražojumus izvēlēties.

 

Paldies visiem, kas piedalījās aptaujā!

 

Māmiņu Kluba aptaujā piedalījās 473 respondentu.

 

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme


Sveicam s_ingita_@.... ar iegūto galda piederumu komplektu!

Gaidīsim pēc balvas Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 23.janvārim!

 

 

 

 

 

www.babymarket.lv