Aptauja: 84% Māmiņu kluba ģimeņu mazuļiem lieto māneklīšus

Aptauja: 84% Māmiņu kluba ģimeņu mazuļiem lieto māneklīšus

21. Mar 2012, 09:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēgusies Māmiņu Kluba aptauja, kurā vaicājām par māneklīšu lietošanu. Kā izrādās 84% Māmiņu kluba ģimenēs māneklīši tiek lietoti.

 

Taujājot, kad tika uzsākta māneklīša lietošana, 26,7% atzina, ka to sāka darīt pirmajās dzīves dienās, 34,7% sāka mazuļiem lietot māneklīti pirmajās dzīves nedēļās, 19,3%- 3 mēnešu laikā pēc piedzimšanas.

 

Māneklīša lietošana patiešām nomierina bēbīti- to atzina 65,3% aptaujāto vecāku, mazuļa iemidzināšanai māneklītis tiek izmantots 70% gadījumu, bet gandrīz piektdaļa jeb 18,7% vecāku lieto māneklīti, lai palīdzētu mazulim zobiņu nākšanas laikā.

 

Kādi ir galvenie kritēriji, izvēloties māneklīti? 62% no visiem respondentiem atzina, ka svarīga ir kvalitāte, 35,3% pievērš uzmanību dizainam, bet cena ir nozīmīga 18,6% no visiem aptaujātajiem. Protams, ir arī tādi vecāki, kas dod priekšroku konkrēta zīmola māneklīšiem. Tādi vecāki bija 17,3 no visiem aptaujātajiem.

 

Paldies visiem, kas piedalījās aptaujā!

 

Dāvinām Tommee Tippe māneklīti Signei Silai.

Balvas bildei ir ilustratīva nozīme.

 

Gaidīsim pēc balvas Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) no 25.maija līdz 25.jūnijam! Ja ir jautājumi par balvas saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!